Αρχική InfoDad Η 11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης (21/09)

Η 11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης (21/09)

11η-Λαμπαδηδρομία-των-Εθελοντών-Αιμοδοτών-Ελλάδας-socialpolicy.gr_

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης υποστηρίζει την Πρωτοβουλία Πολιτών για τη διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας «ΓΕΦΥΡΑ ΑΓΑΠΗΣ», και συμμετέχει στην 11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.).

 
Η Λαμπαδηδρομία έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με τη Εθελοντική Αιμοδοσία και να τονίσει τη σημασία της προσφοράς των Εθελοντών Αιμοδοτών ως κοινωνική ομάδα, στην οποία πρέπει να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

18:30 μ.μ. – Υποδοχή Φλόγας (παλαιό Δημαρχείο Λυκόβρυσης)
20:00 μ.μ. – Τερματισμός, Εκδηλώσεις (Πλατεία Πεύκης)

6

Η Φλόγα της Αγάπης όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται, περνάει από όλες τις πόλεις της Ελλάδας, μέσα από ένα κλίμα γιορτής, για να καταλήξει στην πόλη όπου φιλοξενεί την Αμφικτιονία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος.

Η διαδρομή της Φλόγας στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης θα είναι η ακόλουθη:

Δημοτ. Κοινότ. Λυκόβρυσης: Παλαιό Δημαρχείο Λυκόβρυσης (Υποδοχή Φλόγας – Αφετηρία Λαμπαδηδρομίας), Αγίας Βαρβάρας, Ελ.Βενιζέλου, Αγ.Παρασκευής, Δημοκρατίας, Ρίμινι, Πλατεία Λυκόβρυσης, Λ.Καραγιάννη, Λεωφ.Αμαρουσίου – Ειρήνης.
Δημοτ. Κοινότ. Πεύκης: Λεωφ. Αμαρουσίου-Ειρήνης, Κουντουριώτου, Υψηλάντου, Ελ. Βενιζέλου, Βύρωνος, Χρυσ. Σμύρνης (Δημαρχείο), Λεωφ. Ειρήνης, Δημοκρατίας, Πίνδου, Νικ. Πλαστήρα, Λεωφ. Ειρήνης, Πλατεία Πεύκης (Τερματισμός Λαμπαδηδρομίας - Άναμμα Βωμού-Εκδηλώσεις).

Σε αυτή την εκδήλωση Αγάπης είναι όλοι ευπρόσδεκτοι, ατομικά ή ομαδικά (π.χ. σχολεία, ομάδες μαθητών-φοιτητών, ομάδες ποδηλατών, αθλητικοί όμιλοι & σωματεία, μορφωτικοί, πολιτιστικοί, επαγγελματικοί και άλλοι σύλλογοι, λοιποί φορείς κτλ).

Σημεία συγκέντρωσης, θα υπάρχουν επί της διαδρομής, στο ύψος κάθε σχολείου.

Δηλώσεις Συμμετοχής ή πληροφορίες στα τηλέφωνα:

693-7467740 (κα Βίκυ Μάλαμα),

693-6982642 (κος Γ. Ματζαβίνος),

στο Facebook στη σελίδα «ΓΕΦΥΡΑ ΑΓΑΠΗΣ»,

ή στο www.dimospefkis.gr

ή στο e-mail: gefira.agapis1@gmail.com με θέμα «Συμμετοχή στη Λαμπαδηδρομία».
Σας περιμένουμε, προκειμένου να διαδώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το μήνυμα της Αγάπης και της Ζωής!!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.