Αρχική InfoMommy Νέα Η 14χρονη Νίκη χρειάζεται τη βοήθεια μας για να χειρουργηθεί - Όποιος μπορεί ας βοηθήσει

Η 14χρονη Νίκη χρειάζεται τη βοήθεια μας για να χειρουργηθεί - Όποιος μπορεί ας βοηθήσει

Young-Girl-Flu-Hospital-500Αγώνα για τη ζωή της δίνει μόλις στα 14 της χρόνια η Νικη που πάσχει απο μια σπάνια ασθένεια και θα χρειαστεί , όπως έγραψε το Cretalive, να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Η υπόθεση της 14χρονης έχει ευαισθητοποιήσει του φορείς της πόλης που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να ξεπεραστουν οι δυσκολίες και η νεαρή να μεταφερθεί το συντομότερο στην Αμερική και να υποβληθεί στην επέμβαση. Για την υπόθεση της 14χρονης έχει ενημερωθεί και η 7η ΥΠΕ Κρήτης που έχει παρέμβει προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για τη μεταφορά της.

Επειδή το κόστος της επέμβασης είναι ιδιαίτερα υψηλό και η οικογένεια της δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τα έξοδα στην στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα έχει ανοίξει ειδικός λογαριασμός για εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.