Αρχική InfoTeens Νέα Η 16χρονη Άννα Τερζίδου δεν θα ζει πλέον με τον πατέρα της - Η απόφαση του Εισαγγελέα

Η 16χρονη Άννα Τερζίδου δεν θα ζει πλέον με τον πατέρα της - Η απόφαση του Εισαγγελέα

Μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειάς της φαίνεται ότι τα πράγματα στη ζωή της 16χρονης Άννας Τερζίδου πλέον θα καλυτερέψουν καθώς ο Εισαγγελέας Ανηλίκων αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημά της σύμφωνα με το οποίο η ανήλικη δεν επιθυμούσε να ζει μαζί με τον πατέρα της.

Όπως είπε η 16χρονη και στους αστυνομικούς όταν εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης, αποφάσισε συνειδητά να φύγει από το σπίτι του πατέρα της, ο οποίος είχε κερδίσει την επιμέλεια της μετά το διαζύγιό του με τη μητέρα της. Η Άννα υποστήριξε ότι δεν θέλει να ζήσει ξανά στο σπίτι του πατέρα της, διότι της φέρεται άσχημα και ασκεί βία. Δεν επιθυμεί, όμως, να κατοικήσει ούτε κάτω από την ίδια στέγη με τη μητέρα της, η οποία κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Έτσι, ζήτησε να ζήσει με τη ξαδέλφη της στην Αθήνα με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Το αίτημα έγινε δεκτό τελικά από τον Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Η 16χρονη διέμενε στο παρελθόν στη Γερμανία με τη μητέρα της και την αδελφή της. Όταν, όμως, η μητέρα της αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα μετακόμισε στο σπίτι του πατέρα της, ο οποίος είχε κερδίσει δικαστικά την επιμέλειά της. Οι γονείς της είχαν να μιλήσουν μεταξύ τους πολλά χρόνια και αυτός ήταν και ο λόγος που ο πατέρας της πίστευε για αρκετές ημέρες μετά την εξαφάνιση ότι το παιδί του βρίσκεται με τη μητέρα του στην Αθήνα. Το αποτέλεσμα ήταν η εξαφάνιση να δηλωθεί με 14 ημέρες καθυστέρηση στο Αστυνομικό Τμήμα Απολλωνίας.

Τι δηλώνουν οι καθηγητές της στο σχολείο για το ρόλο του πατέρα της

Όπως ανέφεραν καθηγητές της 16χρονης στο Έθνος της Κυριακής, η εξαφάνιση έγινε 4 μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ενώ η Άννα θα επιχειρούσε ένα νέο ξεκίνημα στο Λύκειο που βρίσκεται στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης, μετά από μια χαμένη σχολική χρονιά. Συγκεκριμένα την περίοδο 2014-2015 η μαθήτρια δεν πήρε το απολυτήριο γυμνασίου λόγω απουσιών με τους καθηγητές να αφήνουν αιχμές για τη στάση του πατέρα της. Όπως έλεγαν παρά τις προσπάθειες που έκαναν δεν ανταποκρίθηκε ποτέ και δεν πήγαινε να συζητήσει τα προβλήματα που είχαν διαπιστώσει σχετικά με τη συμπεριφορά και την απόδοσή της, στα μαθήματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.