Το συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας της 16χρονης Νίκης – Οι γονείς υπέγραψαν για τη δωρεά οργάνων

Κορυφώνεται η αγωνία για τη 16χρονη Νίκη και το δράμα για την οικογένεια του Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου. Το παιδί νοσηλεύεται σε μη ανεστρέψιμη κατάσταση, σύμφωνα με τα όσους έχουν πει οι γιατροί στους γόνεις, οι οποίοι βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό τους, περιμένοντας  ένα θαύμα.

Χθες  στις 17.30 η Τασία Μανωλοπούλου, που ζει ώρες αγωνίας στο πλευρό της κόρης της Νίκης στην ΜΕΘ ΠΠΝΠ, ανέβασε το πρώτο της μήνυμα στο facebook. Είναι το μήνυμα της μάνας που επί 16 χρόνια τα αυτονόητα για το παιδί της.

13321700_454189268105312_1911079318286935530_n

Έγραψε:

“Όταν ένα αυτιστικό παιδί γεννιέται σε ένα “αυτιστικό” κράτος το μόνο όνειρο που μπορούν να κάνουν οι γονείς του, η οικογένεια του , είναι να ζήσει με αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής και ακόμα περισσότερο όταν αυτοί θα έχουν φύγει ή θα είναι ανήμποροι να το διαχειριστούν. Η εικόνα εφιάλτης είναι αυτή του παιδιού σου δεμένου σε κάγκελα .

Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα ηρωικό στο να θες (εάν μπορέσεις ) να βοηθήσεις όσους ανθρώπους γίνεται να βελτιώσουν την ζωη τους κ ζήσουν υγιείς κι ευτυχισμένοι .

Δεν είναι ηρωισμός , δεν είναι καλοσύνη .

Είναι απλά η συνέχεια αυτού του δρόμου που ξεκινήσαμε στις 3/3/2000 χέρι – χέρι με την Νίκη .

Λίγοι την καταλάβαιναν αλλά όσοι μπορούσαμε ξέρουμε τι θέλει να μας πει αυτή την ώρα”!

sssssdxdcf

Λίγες ώρες μετά ο πατέρας της μικρής, Νίκος Νικολόπουλος ανέβασε την εξής ανάρτηση:

Σας ευχαριστώ για την
συμπαράσταση.
Σας παρακαλώ απόψε
κάντε μια προσευχή
για τη Νίκη
& για όλους
που εχουν ανάγκη

Περιμένοντας μέχρι και την τελευταία στιγμή το νέο που θα φέρει στην αγκαλιά τους την 16χρονη κόρη τους, ο Αχαιός βουλευτής Ν. Νικολόπουλος και η Τ. Μανωλοπούλου, υπέγραψαν τα απαραίτητα έγγραφα, με τα οποία δείχνουν το μεγαλείο ψυχής και επιτρέπουν την δωρεά των οργάνων της Νίκης τους, όταν οι γιατροί κρίνουν, πως δεν θα υπάρχει γυρισμός για το κορίτσι.