Αρχική Νέα Η 18χρονη με σύνδρομο Down που περπάτησε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης

Η 18χρονη με σύνδρομο Down που περπάτησε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης

Η Μάντλιν Στούαρτ με πείσμα και αυτοπεποίθηση αλλάζει τα δεδομένα των προτύπων ομορφιάς και τολμά να ανέβει στην πασαρέλα δίπλα σε διάσημα μοντέλα.

Οταν ήταν μικρή, οι γιατροί είπαν στους γονείς της ότι η κόρη τους δεν θα μπορούσε να καταφέρει τίποτα στη ζωή της. Ωστόσο, η Μάντλιν Στούαρτ είναι αποφασισμένη να αλλάξει τα πρότυπα ομορφιάς και τον ρατσισμό απέναντι στα άτομα με σύνδρομο Down. Και τα καταφέρνει εξαιρετικά καλά αποδεικνύοντας ότι όταν θες κάτι πολύ μπορείς να το καταφέρεις.
«Δεν θα κάνει τίποτα στη ζωή της»

Οταν η μαμά της την έβγαζε βόλτα με το καροτσάκι, υπήρχαν κακεντρεχείς άνθρωποι που της έλεγαν ότι δεν έπρεπε να την κυκλοφορεί δημοσίως. Ωστόσο, η μαμά της μεγάλωσε την κόρη της ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή της, κάνοντάς την να πιστέψει ότι μπορούσε να καταφέρει ότι ήθελε.

upl55f6de4fb9e04

Μεγαλώνοντας, η Μάντλιν απέκτησε τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση και πείσμα, που κατάφερε να γίνει αυτό που ονειρευόταν, ένα μοντέλο με διεθνή αναγνώριση.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες έκανε κάτι που κανένα μοντέλο δεν έχει κάνει: Περπάτησε ανάμεσα στα κορυφαία μοντέλα του κόσμου στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Η Μάντλιν είναι δεύτερη γυναίκα με σύνδρομο down στον κόσμο που συμμετέχει στην εβδομάδα μόδας της Ν.Υ.
Απολαύστε την πριν και κατά τη διάρκεια της πασαρέλας

Από το thetoc.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.