Η 4χρονη Μαρίνα έφυγε για θεραπεία στη Γερμανία – Η δημόσια ανάρτηση της οικογένειας

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε δημοσιεύσει την έκκληση που απηύθυνε η οικογένεια της 4χρονης Μαρίνας Παχάκη για να συγκεντρωθούν τα χρήματα προκειμένου η μικρή να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο της Γερμανίας για να υποβληθεί σε θεραπεία καθώς το παιδί διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

«Η ζωή της Μαρίνας μου κρέμεται από μία κλωστή. Βοηθήστε μας»

Ο πατέρας μιλώντας στο neakriti.gr  είχε ξεδιπλώσει το κουβάρι της περιπέτειας της υγείας της 4χρονης που από τη μια στιγμή στην άλλη δίνει μάχη για τη ζωή της. «Πήγαμε για μία επέμβαση για αμυγδαλές και κρεατάκια στο ΠΑΓΝΗ τον περασμένο Οκτώβριο και η επέμβαση σταμάτησε, καθώς εντοπίστηκε κάτι ύποπτο. Αμέσως μετά στη μαγνητική εντοπίστηκε ο τεράστιος όγκος και μας ενημέρωσαν ότι το παιδί θα πρέπει να μπει άμεσα στο χειρουργείο. Για 1 ½ ώρα δεν μπορούσα να μιλήσω. Το παιδί δεν είχε κανένα σύμπτωμα, αλλά η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή.».

Η 4χρονη Μαρίνα έφυγε για το εξωτερικό

Η κινητοποίηση του κόσμου ήταν μεγάλη καθώς από κάθε γωνιά της Ελλάδας συνέδραμαν για το ταξίδι ζωής της μικρής αλλά όπως γνωστοποίησε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, τα έξοδα της θεραπείας  καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ.

Με τις ευχές και τη θετική σκέψη όλων, η 4χρονη Μαρίνα επιβιβάστηκε το πρωί, μαζί με τους γονείς της, στο αεροπλάνο που θα τους μεταφέρει στη Γερμανία. Σύμφωνα με τα συγγενικά της πρόσωπα είναι χαρούμενη και σε καλή ψυχολογία.

Ο θείος της, Αντώνης Παχάκης, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν στον δύσκολο αυτό αγώνα τους. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “Σας υπερευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την τεράστια βοήθεια που μας δώσατε”.

Δείτε το σχετικό post

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο…!!!Η μικρή μας Μαρίνα μπήκε επιτέλους στο αεροπλάνο προς Γερμανία με την συνοδεία των…

Gepostet von Αντωνης Παχακης am Montag, 28. Januar 2019