Αρχική Νέα Η 7χρονη Μελίτα προσέφερε τα χρήματα που μάζεψε από τα κάλαντα στα φτωχά παιδάκια των Χανίων

Η 7χρονη Μελίτα προσέφερε τα χρήματα που μάζεψε από τα κάλαντα στα φτωχά παιδάκια των Χανίων

Την συγκίνηση σκόρπισε χθες το βράδυ η Μελίτα, ένα μικρό κορίτσι, που όπως αποκαλύφθηκε στην λήξη της διοργάνωσης του Santa Run, στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων έκανε μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Ζήτησε απο τους γονείς της, τα χρήματα που συγκέντρωσε απο τα κάλαντα των Χριστουγέννων να δοθούν για τα φτωχά και ανήμπορα παιδιά των Χανίων. Έτσι οι διοργανωτές της έδωσαν και το δώρο που είχε ζητήσει απο τον Άγιο Βασίλη.

Χαρακτηριστικό το κείμενο του Γιώργου Νικολακάκη όπως δημοσιεύεται στο Flashnews.gr

"Είναι κάποιες φορές που μια απλή κίνηση προκαλεί συγκίνηση αλλά η επτάχρονη Μελίτα προχώρησε ακόμα παρακάτω συγκινώντας με την καλή πράξη της και φυσικά επιβραβεύτηκε για αυτό.

Η μικρή φέτος την παραμονή των Χριστουγέννων είπε τα κάλαντα και μετά ζήτησε απ´τους γονείς της να πάει στο σπίτι του Santa run Chania και να δώσει όλα όσα μάζεψε για τα ανήμπορα παιδάκια της πόλης των Χανίων. Ο άγιος Βασίλης έστειλε απόψε στην Μελίτα το δώρο που είχε ζητήσει , γιατί το γλυκό κορίτσι έδωσε ένα μάθημα ανθρωπιάς σε όλους για φέτος.

Σημασία έχει να σκέφτεσαι τον συνάνθρωπο σου και όχι μόνο την καλοπέραση σου. Η συγκινητικότερη στιγμή της φετινής γιορτής του Santa run Chania, ήταν για μένα η Μελίτα που βροντοφώναξε χρονιά πολλά και ότι το έκανε απλά για τα παιδάκια. Αγαπάμε Μελίτα , και θα θέλαμε όλα τα παιδιά (σαν καθρέπτες της ανατροφής των γονιών τους) και κατά συνέπεια και όλοι οι μεγάλοι να είναι τόσο δοτικοί.

Και ευτυχώς στην πόλη μας η αγάπη περισσεύει..."


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.