Αρχική InfoMommy Υγεία Η AbbVie Running Team έτρεξε στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας για τα παιδιά και τους νέους με αναπηρία

Η AbbVie Running Team έτρεξε στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας για τα παιδιά και τους νέους με αναπηρία

Στη μεγάλη γιορτή της Αθήνας συμμετείχε η ομάδα της βιοφαρμακευτικής εταιρείας AbbVie, η οποία έλαβε μέρος στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με το σύνθημα «Let’s Run Together to Transform People’s Lives!», στηρίζοντας το έργο του Συνδέσμου Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους (Σ.Κ.Ε.Π.).

Περισσότεροι από 80 εργαζόμενοι και φίλοι της AbbVie, με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Πασχάλη Αποστολίδη, έδωσαν το παρών σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός και έτρεξαν την Κυριακή 8 Νοεμβρίου σε όλες τις διαδρομές του Μαραθωνίου για καλό σκοπό. Για κάθε χιλιόμετρο ανά δρομέα της AbbVie Running Team, η AbbVie θα προσφέρει αντίστοιχη δωρεά προς τον Σ.Κ.Ε.Π., συνδράμοντας στο σημαντικό έργο που πραγματοποιεί ο οργανισμός για την άρση των προκαταλήψεων σχετικά με την αναπηρία, καθώς και την ενσωμάτωση των νέων με αναπηρία στην καθημερινότητα.

Μέχρι σήμερα, οι δρομείς της AbbVie Running Team έχουν συμμετάσχει σε 13 αγώνες δρόμου και έχουν τρέξει περισσότερα από 3000 χιλιόμετρα, ενισχύοντας με την προσπάθειά τους Συλλόγους Ασθενών, ΜΚΟ αλλά και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως ο Παιδικός Αντιρρευματικός Αγώνας, ο Σύλλογος Επιστημονικής Υποστήριξης Γονέων Πρόωρων Βρεφών «ΗΛΙΤΟΜΗΝΟΝ», το Σικιαρίδειο ίδρυμα, ο Σύλλογος Ασθενών με νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αττικής και η Ομάδα Αιγαίου.

Η κα. Άντζελα Βερναδάκη, Market Access και External Relations Director της AbbVie Ελλάδος δήλωσε σχετικά: «Αυτή τη φορά, οι δρομείς της AbbVie Running Team τρέξαμε με σκοπό να στηρίξουμε το έργο του κοινωφελούς οργανισμού Σ.Κ.Ε.Π. και να ενισχύσουμε τις προσπάθειές του για την αφύπνιση και την αλλαγή στάσης του γενικού πληθυσμού απέναντι στην αναπηρία, στο πλαίσιο μιας κοινωνίας ίσων δικαιωμάτων και ευκαιριών για όλα τα παιδιά και τους νέους».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.