Αρχική InfoMommy Υγεία Η AbbVie στα 5 κορυφαία brands παγκοσμίως σύμφωνα με το FutureBrand Index 2015

Η AbbVie στα 5 κορυφαία brands παγκοσμίως σύμφωνα με το FutureBrand Index 2015

abbvie-building

Γνωρίζετε την υπόθεση ότι τα πρώτα δεκαπέντε χρόνια ενός αιώνα δείχνουν το μέλλον. Όπως οι εταιρείες που αναδείχθηκαν έως το 1915 κυριάρχησαν το υπόλοιπο του προηγούμενου αιώνα, δαμάζοντας τον κόσμο γύρω μας, έτσι και οι εταιρείες που ξεχωρίζουν το 2015, θεωρείται ότι θα κυριαρχήσουν τα επόμενα εκατό χρόνια, ξεκλειδώνοντας τις ανθρώπινες δυνατότητες.

Η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie αναδείχθηκε μεταξύ των κορυφαίων πέντε εταιρειών παγκοσμίως όσον αφορά τη δύναμη του εμπορικού τους σήματος (brand), σύμφωνα με το δείκτη FutureBrand Index 2015.

Η διάκριση αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς η AbbVie, παρότι συμπλήρωσε μόλις δύο χρόνια λειτουργίας και είναι φαρμακευτική εταιρεία που δεν πουλά απευθείας τα προϊόντα της στους καταναλωτές, συγκρίθηκε με τις 100 μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως με βάση την κεφαλαιακή τους αξία και κατέκτησε την 5η θέση, πίσω μόνο από «μεγαθήρια» του κλάδου της τεχνολογίας και των καταναλωτικών υπηρεσιών, όπως η Google, η Apple, η Microsoft και η Disney.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.