Αρχική Νέα Η Actionaid προειδοποιεί για επιτήδειους που πραγματοποιούν ψεύτικους «εράνους»

Η Actionaid προειδοποιεί για επιτήδειους που πραγματοποιούν ψεύτικους «εράνους»

Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει καταγγελίες στα γραφεία της ActionAid ότι επιτήδειοι προσποιούνται ότι είναι εκπρόσωποι της οργάνωσης και συγκεντρώνουν χρήματα, με πρόσχημα την υποστήριξη της ActionAid και των παιδιών της Αφρικής, εκμεταλλευόμενοι ευαισθητοποιημένους πολίτες.

Οι καταγγελίες έγιναν από τις περιοχές Ζωγράφου, Γλυφάδα, Καλλιθέα, Γέρακας, Κάντζα, Αργυρούπολη και το Δήμο Φυλής. Κοινό χαρακτηριστικό των καταγγελιών είναι ότι οι δράστες δεν φέρουν διακριτικά ή ρούχα ActionAid, αλλά κρατούν μια ψεύτικη ταυτότητα ActionAid και όπως ανέφεραν οι υποστηρικτές της οργάνωσης «μιλούν και προσεγγίζουν με τρόπο παράταιρο για την ActionAid».

Η ActionAid δεν βγαίνει στο δρόμο για να κάνει έρανο. Για όλες τις δωρεές, ανεξαρτήτως ποσού, εκδίδεται νόμιμη απόδειξη με το λογότυπο της οργάνωσης. Επιπλέον, κάθε χρόνο δημοσιοποιείται ετήσια έκθεση που περιλαμβάνει οικονομικό απολογισμό που έχει ελεγχθεί από ορκωτούς λογιστές. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες σχετικές πληροφορίες στο www.actionaid.gr.

Η ActionAid έχει ήδη ενημερώσει σχετικά την αστυνομία. Παρακαλούμε σε περίπτωση που αντιληφθείτε τέτοια περιστατικά να επικοινωνήσετε άμεσα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στο τηλ: 210 64 76 183 και με την Actionaid στο τηλ: 210 92 12 321.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.