Αρχική Famous Parents Η Αέλια φτιάχνει γαμοπίλαφο και η μαμά Κατερίνα Καραβάτου καμαρώνει!

Η Αέλια φτιάχνει γαμοπίλαφο και η μαμά Κατερίνα Καραβάτου καμαρώνει!

karavatouΗ Κατερίνα Καραβάτου απολαμβάνει να περνά τις ελεύθερες ώρες της παρέα με την Αέλια. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της παρουσιάστριας την οδήγησαν στη πόλη των Χανίων κι έτσι η Αέλια δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύσει τη μαμά της.

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com230988giagia_364_382_s.png

Χθες μαμά και κόρη παρακολούθησαν μαθήματα κρητικής κουζίνας, από την θεία της παρουσιάστριας Ελένη. Η Αέλια δεν δίστασε να μπει στη κουζίνα και να γίνει βοηθός της θείας Ελένης που της έδειχνε πώς φτιάχνεται το γαμοπίλαφο. Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο τρυφερό σκηνικό και μοιράστηκε μέσω Instagram ένα στιγμιότυπο με την κόρη και την θεία της στην κουζίνα.

"Το σταμναγκάθι βρίσκεται στην πιατέλα και το νοστιμότερο κρητικό πιλάφι στον κόσμο αχνίζει στα χέρια εκείνης που το φτιάχνει, στης θείας μου της Ελένης - στα Λατζιανά! Η χαρά δεν περιγράφεται!", σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου καληνυχτίζοντας τους διαδικτυακούς φίλους της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.