Αρχική InfoBaby Προτάσεις Αγοράς Η άφιξη ενός μωρού είναι «μια πολύ σοβαρή υπόθεση!» Μάθετε τι συμβαίνει στην οικογένεια ...

Η άφιξη ενός μωρού είναι «μια πολύ σοβαρή υπόθεση!» Μάθετε τι συμβαίνει στην οικογένεια ...

newsletterImageΗ Inglesina αποτίει φόρο τιμής στο μεγάλο γεγονός της άφιξης ενός μωρού με τέσσερα χαριτωμένα βίντεο που παρουσιάζει στο διαδίκτυο. «Και τι δεν κάνουμε για ένα παιδί…!». Αυτό είναι το σημείο από το οποίο πηγάζει η δημιουργικότητα των τεσσάρων βίντεο που παρουσιάζονται από το δίκτυο της Inglesina. Τέσσερις ιστορίες με τίτλο "Expecting a Baby…What a Serious Story!" περιγράφουν την άφιξη ενός μωρού, μέσα από τις συμπεριφορές και τις αντιδράσεις της αξιολάτρευτης οικογένειας που το περιμένει.

Μαμάδες, μπαμπάδες, παππούδες και αδελφές γίνονται οι αξιομνημόνευτοι πρωταγωνιστές αληθινών εντυπώσεων που πηγάζουν από την καρδιά, την τρυφερότητα, την ευτυχία και την ανυπομονησία. Η Inglesina επιλέγει να επικοινωνήσει αυτήν την αφήγηση και δίνει εικόνα στις ιστορίες αυτής της υπερβολικής αγάπης, που μας χαρίζουν χαμόγελα και μας διασκεδάζουν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.