Αρχική Προτάσεις Αγοράς Η αγάπη της μαμάς για το μωρό της «τρέφεται» με ΓΙΩΤΗΣ

Η αγάπη της μαμάς για το μωρό της «τρέφεται» με ΓΙΩΤΗΣ

Clipboard01Το όνομα ΓΙΩΤΗΣ είναι ταυτισμένο με την Ελληνίδα Μαμά καθώς από το 1930 τη στηρίζει καθημερινά και με υπευθυνότητα στο έργο της να τρέφει και να μεγαλώνει σωστά τα παιδιά της.

Ξέρετε ότι η ΓΙΩΤΗΣ είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που δημιούργησε παιδικές τροφές; Ο λόγος για το Άνθος Ορύζης και Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, με τα οποία η πρωτοπόρος εταιρία ΓΙΩΤΗΣ συνέβαλε στη σωστή διατροφή των υποσιτισμένων παιδιών της εποχής του μεσοπολέμου και την εξάλειψη της παιδικής θνησιμότητας.

Η φροντίδα ΓΙΩΤΗΣ στη βρεφική διατροφή εξελίσσεται συνεχώς με αποτέλεσμα σήμερα να υπογράφει τις μόνες ελληνικές βρεφικές κρέμες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα των πρώτων υλών.

Αγνές, θρεπτικές, εμπλουτισμένες με πρεβιοτικές ίνες, βιταμίνες, σίδηρο και με υπέροχη γεύση, οι βρεφικές κρέμες ΓΙΩΤΗΣ, για περισσότερα από 80 χρόνια, κερδίζουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των μωρών και των μαμάδων! Παράλληλα παρέχουν στη μητέρα τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται για την παρασκευή των γευμάτων του μωρού καθώς και λεπτομέρειες για τα διαθρεπτικά στοιχεία του κάθε προϊόντος.

Οι 9 διαφορετικοί γευστικοί συνδυασμοί προσφέρουν πολλές επιλογές και μυούν το μωρό σταδιακά σε ποικιλία γεύσεων: Μπισκοτόκρεμα, Φαρίν Λακτέ, Κρέμα Βανίλια, Άνθος Ορύζης, Κρέμα Δημητριακών, Κρέμα Άνθος Αραβοσίτου, Φαρίν Λακτέ με Μήλο και Αχλάδι, Φαρίν Λακτέ με Μπισκότα και Φρουτόκρεμα.

Η αφοσίωση στη βρεφική διατροφή, η συνεχής επιστημονική έρευνα και η άγρυπνη φροντίδα για διασφάλιση της ποιότητας αποτελούν προτεραιότητα της ΓΙΩΤΗΣ, και στηρίζουν το όραμά της για γερά παιδιά από κούνια! Γιατί η ΓΙΩΤΗΣ ξέρει ότι οι μαμάδες για τα μωρά τους θέλουν μόνο το καλύτερο!

BANNER_300X250


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.