Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Η Αγάπη βρίσκεται στο Athens Metro Mall και σας προσφέρει ένα τριήμερο ταξίδι απόδρασης!

Η Αγάπη βρίσκεται στο Athens Metro Mall και σας προσφέρει ένα τριήμερο ταξίδι απόδρασης!

Το Athens Metro Mall γιορτάζει τον μήνα της αγάπης με έναν ξεχωριστό τρόπο! Στις 5 και 12 Φεβρουαρίου, υποδέχεται την Ημέρα Των Ερωτευμένων με δυο συναυλίες που θα μείνουν αξέχαστες, αφού καλεσμένοι του θα είναι δημοφιλείς καλλιτέχνες που θα ερμηνεύσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια σε ερωτικά ντουέτα στο Live Stage του Athens Metro Mall! Έως τις 12 Φεβρουαρίου, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων συνεχίζει να σκορπίζει αγάπη και διασκέδαση σε όσους είναι και αισθάνονται ερωτευμένοι με μοναδικά δώρα κάθε εβδομάδα, live αναμεταδόσεις του προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού Love Radio 97,5 και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.