Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Η αγαπημένη φίλη των παιδιών, Μία και η παρέα της έρχονται στη Media Markt Περιστερίου (20/12)

Η αγαπημένη φίλη των παιδιών, Μία και η παρέα της έρχονται στη Media Markt Περιστερίου (20/12)

MIA_Wallpaper_02_1440x9001Φέτος τα Χριστούγεννα, οι εκδόσεις Μεταίχμιο και η Media Markt θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στη μαγική χώρα της Σεντόπια με ξεναγό τη Μία και την παρέα της. Η αγαπημένη φίλη των παιδιών Μία και η παρέα της θα μετατρέψουν τα καταστήματα της Media Markt σε ονειρικό παραμύθι!

Με φόντο ένα εντυπωσιακό σκηνικό, οι μικροί φίλοι της Μία θα «μεταμορφωθούν» σε νεράιδες και ξωτικά, συμμετέχοντας σε διαφορετικές και πολύ διασκεδαστικές δραστηριότητες: face painting, μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική, αφήγηση παραμυθιών.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου , στις 12:30 το μεσημέρι, στο κατάστημα του Περιστερίου (Λ. Αθηνών 64 & Θηβών 25).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.