“Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη” έρχεται στους κινηματογράφους για να διασκεδάσει τους μικρούς σινεφίλ (από 26/5)

Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 26 Μαΐου 2016 την ταινία «Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη» (Alice Through The Looking Glass) σε σκηνοθεσία του James Bobin. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Lewis Carroll.

Η υπόθεση της ταινίας:

Συνεχίζοντας την ιστορία μετά το τέλος του «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», η νέα ταινία ακολουθεί την Αλίκη σε ακόμη ένα ταξίδι της, αυτή τη φορά μέσα από έναν καθρέφτη.Η ηρωίδα μας θα μεταφερθεί, παραδοσιακά, σε μια άλλη διάσταση, θα συναντήσει καινούριους, αλλά και γνώριμους χαρακτήρες, θα κάνει νέους φίλους, αλλά και εχθρούς που θα της στήσουν πολλές και επικίνδυνες παγίδες. Σκοπός τους να την εγκλωβίσουν σε ένα άλλο χωροχρονικό σύμπαν.O σκηνοθέτης James Bobin έχει στη διάθεσή του μια dream team ηθοποιών με αρχηγό τον Johnny Depp. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι οι λαμπεροί: Anne Hathaway, Mia Wasikowska , Helena Bonham Carter και ο πολυτάλαντος και πολυπρόσωπος Sacha Baron Cohen .

pegasus_LARGE_t_1581_106870744

Ας γνωρίσουμε τους χαρακτήρες της ταινίας:

Ο Johnny Depp επιστρέφει ως Καπελάς Τάραντ Ημιψηλάς, περισσότερο γνωστός ως ο Τρελός Καπελάς. Όταν η Αλίκη επιστρέφει στην Χώρα των Θαυμάτων, τον βρίσκει πιο τρελό από ποτέ.

H Anne Hathaway επιστρέφει ως Μιράνα, η ευγενική Άσπρη Βασίλισσα. Είναι η όμορφη νεότερη αδερφή της μοχθηρής Κόκκινης Βασίλισσας.

Η Μia Wasikowska εμφανίζεται για μια ακόμη φορά ως Αλίκη, μια έξυπνη νεαρή κοπέλα, μεγαλωμένη στο Βικτωριανό Λονδίνο, που τυγχάνει ονειροπόλα και αντικομφορμίστρια. Η Αλίκη ταξίδεψε στην Χώρα των Θαυμάτων για πρώτη φορά ως παιδί, και τώρα που πλησιάζει την εφηβεία αγωνίζεται να εξισορροπήσει την περιέργειά της που κληρονόμησε από τον πατέρα της με τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι για εκείνη.

image

Η Helena Bonham Carter εμφανίζεται και πάλι ως Ιρασμπέθ, η Κόκκινη Βασίλισσα και πρώην μονάρχης της Χώρας των Θαυμάτων που κυβερνούσε με τυραννία, κακία και ευέξαπτη ιδιοσυγκρασία. H Ιρασμπέθ περιφρονεί τη μικρότερη αδερφή της, τη Μιράνα.

Ο Sacha Baron Cohen συμμετέχει στο καστ ως ο Χρόνος, ένα μαγικό πλάσμα που εμφανίζεται να κάθεται σε έναν μαύρο θρόνο στο κάστρο της Αιωνιότητας. Διαθέτει ένα ανθρώπινο χέρι και ένα μηχανικό που ελέγχει τη Χρονοσφαίρα, μια γυαλιστερή, μεταλλική σφαίρα μέσα στην κάμαρα του Μεγάλου Ρολογιού, που τροφοδοτεί τον χρόνο. Αν αποσυνδεθεί, τότε η Χρονοσφαίρα θα επιτρέψει στο άτομο που επενέβη, να ταξιδέψει στον Ωκεανό του Χρόνου πίσω στο παρελθόν.

Στις 26 Μαΐου από την Feelgood και σε 3D, με υπότιτλους και μεταγλωττισμένη.