Αρχική Νέα Η αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση του 4χρονου Άγγελου

Η αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση του 4χρονου Άγγελου

Ο 4χρονος Άγγελος βρέθηκε στην Αθήνα και είναι ασφαλής και καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί το είχε κρύψει η μητέρα του, προκειμένου να εκβιάσει τον πατέρα του. Σύμφωνα με το Police-news.eu πρόκειται για μια υπόθεση αρκετά περίεργη εξ αρχής.

Όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί οι πληροφορίες που είχαν αρχικά, ήταν ότι το παιδί εξαφανίστηκε στη περιοχή ή πλατεία της Νίκαιας! Κατόπιν, μάθανε ότι το παιδί βρέθηκε σε τραίνο μόνο του στη περιοχή της Νέας Ιωνίας (Πευκάκια). Μπερδεμένη ιστορία, με πρωταγωνιστές έναν 57χρονο Έλληνα και μια 41χρονη Ρωσίδα. Πώς η μητέρα αφήνει “ασυνόδευτο” ένα παιδί 4 ετών για να το παραλάβει ο πατέρας από άλλο σταθμό; 

Σύμφωνα με πληροφορίες και όσα κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού στο Αστυνομικό Τμήμα της Νίκαιας, η 41χρονη Ρωσίδα, πρώην σύντροφός του και βιολογική μητέρα του τετράχρονου, τον ενημέρωσε στο κινητό του τηλέφωνο ότι επιβίβασε το αγόρι ασυνόδευτο στο τρένο του ΗΣΑΠ, από το σταθμό του Αμαρουσίου και ρωτούσε αν είχε παραλάβει το ανήλικο αγόρι. Ο 57άχρονος πατέρας ανησύχησε όταν οι κλήσεις του έμειναν αναπάντητες στο κινητό της 41άχρονης Ρωσίδας του ενώ την αναζητούσε για να τον ενημερώσει και δήλωσε την εξαφάνιση του, στην Αστυνομία. Άμεσα κατατέθηκε αίτημα στην Εισαγγελία για άρση απορρήτου του κινητού τηλεφώνου της 41χρονης, ώστε να εντοπισθεί, για να προσαχθεί και να εξετασθεί.

Εκδόθηκε άμεσα Ambert Alert και ευτυχώς χθες το μεσημέρι έληξε επιτυχώς η περιπέτεια του μικρούλη!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.