Αρχική Famous Parents Η Αν Χάθαγουεϊ στέλνει μήνυμα στις νέες μαμάδες για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Αν Χάθαγουεϊ στέλνει μήνυμα στις νέες μαμάδες για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Αν Χάθαγουέϊ προτρέπει τις γυναίκες που αποκτούν παιδιά να συνεχίσουν να αγαπούν το σώμα τους, παρά τις αλλαγές που αυτό έχει υποστεί από την εγκυμοσύνη.

«Σας δόθηκε αγάπη και δεν υπάρχει καμία ντροπή στην αύξηση βάρους κατά την εγκυμοσύνη (ή κάποια άλλη στιγμή). Δεν υπάρχει καμία ντροπή αν τα κιλά δεν χαθούν αμέσως (μπορεί και να μην θέλετε να τα χάσετε). Δεν υπάρχει καμία ντροπή στο να μεταποιήσετε τα παλιά σας ρούχα, ώστε να κάνουν για το νέο σας σώμα. Το σώμα αλλάζει. Το σώμα παχαίνει. Το σώμα αδυνατίζει. Πρέπει να το αγαπούμε (μην αφήνετε κανέναν να σας πει κάτι διαφορετικό)», είναι τα λόγια που δημοσίευσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

instagram

Η 33χρονη ηθοποιός που απέκτησε το πρώτο της παιδί τον περασμένο Μάρτιο, έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για την πίεση που ασκείται στις γυναίκες για να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερις είπε ότι κάποιος τη ρώτησε στο γυμναστήριο εάν προσπαθεί να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης κι αυτή του απάντησε: «Όχι, είναι πολύ νωρίς για να ανησυχώ για τα κιλά μου. Γυμνάζομαι για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου». Τότε εκείνος της είπε: «Είσαι μεγάλη» και έφυγε και τότε «Έκλαψα λίγο», ανέφερε η ηθοποιός.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.