Αρχική InfoMommy Υγεία Η ανανέωση του δέρματός μου μετά την εγκυμοσύνη μού έδωσε αυτοπεποίθηση

Η ανανέωση του δέρματός μου μετά την εγκυμοσύνη μού έδωσε αυτοπεποίθηση

Η περίοδος της εγκυμοσύνης και η ακόλουθη της λοχίας είναι από τις πιο απαιτητικές για τη ζωή μιας γυναίκας. Αν ρωτήσετε, οι περισσότερες μητέρες θα σας απαντήσουν ότι κατά την περίοδο εκείνη, το τελευταίο που σκέφτονταν ήταν η προσωπική τους εικόνα, η περιποίηση της επιδερμίδας τους και της αισθητικής τους.

Προσωπικά, άρχισε να με απασχολεί το θέμα της περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου μου αρκετούς μήνες μετά την εγκυμοσύνη μου. Σιγά σιγά άρχισα να παρατηρώ ξανά τα σημάδια της κούρασης στο πρόσωπό μου, τις πρώτες ρυτίδες, κάποιες κηλίδες και θαμπάδες, που δεν βοηθούσαν καθόλου ώστε να φαίνομαι χαρούμενη και υγιής, αυτό ακριβώς που αισθανόμουν άλλωστε εκέινη την περίοδο.

Τότε ακριβώς ήταν που μέσω μιας φίλης ενημερώθηκα για το Κέντρο της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου-Ειδικού Δερματοχειρουργού Κορίνας Τζίμα, όπου προσφέρονται υπηρεσίες που αφορούν τη γυναίκα, το παιδί, αλλά και τον άνδρα.

Αυτό που όλες οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι οι ώρες του ύπνου είναι απολύτως απαραίτητες και σημαντικές για το δέρμα μας. Είναι οι ώρες αυτές κατά τις οποίες το δέρμα μας ξεκουράζεται, χωρίς να δέχεται τις βλαπτικές επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας και της περιβαλλοντικής μόλυνσης, οι ώρες κατά τις οποίες μπαίνουν σε λειτουργία οι επανορθωτικοί μηχανισμοί του δέρματος μας έτσι ώστε με την πολύτιμη βοήθεια του ανοσοποιητικού μας συστήματος να επιδιορθώσουν τις κυτταρικές βλάβες που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Είναι επομένως ιδιαίτερα σημαντικό να τηρούνται οι απαραίτητες για το δέρμα, αλλά και συνολικά για την υγεία, ώρες ύπνου καθημερινά, οι οποίες υπολογίζονται στις 8-10 ώρες βραδινού ύπνου.

Προετοιμασία επιδερμίδας
Για να προετοιμάσουμε ακόμα καλύτερα το δέρμα μας έτσι ώστε να αποκομίσει όλα τα οφέλη ενός καλού βραδινού ύπνου είναι σημαντικό να έχουμε αφαιρέσει με ειδικό καθαριστικό προϊόν όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ, σμήγματος και σκόνης της ατμόσφαιρας. Επιπλέον, οι ώρες του βραδινού ύπνου, όπου η παραγωγή σμήγματος από το δέρμα μειώνεται, αποτελούν τον κατάλληλο χρόνο για τη χρήση βαθιά ενυδατικών και αντιγηραντικών προϊόντων , αλλά και εξειδικευμένων ορών σύσφιξης και τόνωσης, έτσι ώστε τα προϊόντα αυτά να μπορούν να δράσουν διεγερτικά και βοηθητικά στους μηχανισμούς επιδιόρθωσης των δερματικών βλαβών που τίθενται σε λειτουργία.

Ο βραδινός ύπνος λοιπόν αποτελεί πολύτιμο σύμμαχό μας για την υγεία του δέρματος και για αυτό δε θα πρέπει να παραλείπεται, καθότι προσφέρει ξεκούραση και αναζωογόνηση στη δομή και τη λειτουργία των δερματικών κυττάρων.

Όλα τα παραπάνω βοηθούν ώστε να έχουμε την επιδερμίδα μας όμορφη και περιποιημένη σε καθημερινή βάση, παρ' όλα αυτά, δεν παρέλειψα να ενημερωθώ από τη Δρ Τζίμα για όλες τις προσφερόμενες από το Κέντρο της υπηρεσίες. Είναι σημαντικό, κάθε γυναίκα να γνωρίζει ποιο είναι το καλύτερο για τη φροντίδα που μπορεί να προσφέρει στον εαυτό της και η Δρ Τζίμα σίγουρα είναι ο άνθρωπος που με υπομονή καιγνώση μπορεί να προτείνει το καλύτερο, όπως άλλωστε έκανε και στη δική μου την περίπτωση.

Η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία στις θεραπείες προσώπου σήμερα μας επιτρέπει επιτυχώς την αντιμετώπιση όλων των προαναφερόμενων προβλημάτων.
Παρακάτω, σας παραθέτω αναλυτικά ποιες ακριβώς θεραπείες μπορείτε να εφαρμόσετε για να δείξει το πρόσωπό σας λαμπερό και ανανεωμένο. Φυσικά, η προσωπική επαφή και η συμβουλή της γιατρού σε προσωπικό επίπεδο ώστε να επιλέξετε το βέλτιστο για εσάς είναι πάντα το επιθυμητό και ενδεδειγμένο. Στο Δερματολογικό Κέντρο της Δρος Τζίμα, χρησιμοποιώντας τις πιο μοντέρνες ιατρικές μεθόδους θεραπειών προσώπου, επιτυγχάνουν να δώσουν στο κουρασμένο, γηρασμένο, ταλαιπωρημένο πρόσωπο ουσιαστικές λύσεις.

aaa

Θεραπείες προσώπου
Οι πιο εξελιγμένες θεραπείες προσώπου εφαρμόζονται στο Δερματολογικό Κέντρο για την αναζωογόνηση και μεταμόρφωση του προσώπου μας, το οποίο αποτελεί όπως συχνά λέγεται τον καθρέφτη μας προς τον εξωτερικό κόσμο, το βασικό σημείο έκφρασης της εξωτερικής μας εμφάνισης, το οποίο αντιλαμβάνονται και προσέχουν οι γύρω μας.
Δυστυχώς όμως, το πρόσωπό μας είναι είναι και το βασικό σημείο στο οποίο η επίδραση της γήρανσης, σε συνάρτηση με τη συνεχή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και τη μόλυνση του περιβάλλοντος έχουν ως συνέπεια την εμφάνιση των βλαπτικών τους επιδράσεων, όπως είναι οι βαθιές ρυτίδες, η χαλάρωση, η απώλεια συνολικά όγκου σε όλο το πρόσωπο, οι βαθιές γραμμές έκφρασης ( π.χ. ρυτίδες του χαμόγελου γύρω από το στόμα), το θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα.

1. Ενέσεις Botox για την αντιμετώπιση των δυναμικών ρυτίδων και τη χαλάρωση των έντονων συσπάσεων που δημιουργούν μόνιμες ρυτίδες στο δέρμα.
2. Δερματικά εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος για την αποκατάσταση των βαθιών ρυτίδων και αυλακώσεων, του συνολικού όγκου του προσώπου και της χαλάρωσης, του περιγράμματος του προσώπου, των βαθιών ουλών ακμής, αλλά και για την αύξηση του όγκου των χειλιών με παράλληλη διόρθωση του περιγράμματός τους.

3. Μεσοθεραπεία με πολύτιμα ενυδατικά, συσφιγκτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά για τόνωση, ενυδάτωση του δέρματος, πρόληψη της εμφάνισης ρυτίδων, για ένα δέρμα πιο λαμπερό, φωτεινό και νεανικό.

4. Microneedling για συνολική διέγερση και ενεργοποίηση του κολλαγόνου ιστού με την εμφάνιση τόνωσης και σύσφιγξης στο δέρμα των περιοχών του προσώπου και του λαιμού.

5. Laser αφαίρεσης αντιαισθητικών καφέ κηλίδων και δυσχρωμιών από την περιοχή του προσώπου, του ντεκολτέ και από τη ράχη των χεριών, οι οποίες δημιουργούνται λόγω της χρόνιας επίδρασης της ηλιακής ακτινοβολίας.

6. Αυτόλογη μεσοθεραπεία με τη μέθοδο Platelet-Rich Plasma (PRP)

7. Fractional CO2 Laser


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.