Αρχική Famous Parents Η Angelina Jolie και τα παιδιά της συμμετέχουν στην ταινία Kung Fu Panda 3

Η Angelina Jolie και τα παιδιά της συμμετέχουν στην ταινία Kung Fu Panda 3

Τέσσερα από τα έξι παιδιά της οικογένειας Jolie-Pitt θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη μαμά Angelina, συμμετέχοντας στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων Kung Fu Panda 3 που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ε! News.

Ο 12χρονος Pax, η 10χρονη Zahara, η 9χρονη Shiloh και ο 7χρονος Knox, πρόκειται να δανείσουν τις φωνές τους σε ήρωες της ταινίας, μαζί με τη μαμά τους και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό που θα συμμετάσχει στην ταινία δανείζοντας τη φωνή της στην τίγρη.

Κι ενώ πρόκειται για τα παιδιά δύο εκ των μεγαλύτερων ηθοποιών του Hollywood, τα τέσσερα αδέρφια ήταν αρχικά διστακτικά απέναντι στην πρόταση να συμμετέχουν στο cast. Ωστόσο, η φιλόδοξη μητέρα τους δεν μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτη αυτή την ευκαιρία. «Είναι αρκετά ντροπαλά παιδιά. Δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν με την ηθοποιία, όμως δεν ήθελα να χάσουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν. Τελικά το έκαναν και διασκέδασαν πολύ», ανέφερε η Angelina Jolie.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.