Αρχική Περιβάλλον Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αθηναίων άνοιξε τις πύλες της (4 -20/10)

Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αθηναίων άνοιξε τις πύλες της (4 -20/10)

41413300Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αθηναίων άνοιξε τις πύλες της και μας περιμένει από τις 4 έως τις 20 Οκτωβρίου, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Πλατεία Κοτζιά). Η έκθεση, που διοργανώνεται σε συνεργασία με τους Φυτωριούχους Αττικής, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για την αξία της βιοποικιλότητας, να ευαισθητοποιηθούν στην προστασία της και να γνωρίσουν τις ντόπιες ποικιλίες ανθών και φυτών.

Το «παρών» δίνει και η Εναλλακτική Κοινότητα «Πελίτι», η οποία δραστηριοποιείται στη συλλογή, διατήρηση και διάδοση των ελληνικών ποικιλιών.

Στο πλαίσιο της Ανθοκομικής Έκθεσης και σε συνεργασία με το ΥΠΕΚΑ και την Εναλλακτική Κοινότητα «Πελίτι», στις 7 Οκτωβρίου, από τις 16.00 έως τις 20.00, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στο Μουσείο της Ακρόπολης με θέμα: «Βιοποικιλότητα-Ντόπιες Ποικιλίες».

Η έκθεση είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 9.00 έως τις 21.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.