Η Αντζελίνα Τζολί πλαστογράφησε τα χαρτιά για την υιοθεσία του 15χρονου Μάντοξ

Τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο για τη διάσημη ηθοποίο Αντζελίνα Τζολί και την οικογένειά της, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Sun» η σταρ πλαστογράφησε τα χαρτιά για την υιοθεσία του γιου της Μάντοξ, όταν πήγε να τον παραλάβει από ορφανοτροφείο στην Καμπότζη το 2002, σε ηλικία μόλις 7 μηνών.

Ένας πρώην βοηθός της Αντζελίνα Τζολί, με τον οποίο συνεργαζόταν σε φιλανθρωπική οργάνωση της Καμπότζης, ομολόγησε στη βρετανική «Sun» ότι τον έπεισε να παραστήσει το βιολογικό πατέρα του παιδιού, όταν υπέγραψε τα χαρτιά της υιοθεσίας.

«Έπρεπε να αλλάξει το όνομα του Μάντοξ και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει ήταν να το κάνω εγώ. Έτσι, δήλωσα ότι είναι γιος μου. Στα δικαστικά έγγραφα, δηλαδή, ο Μάντοξ είναι ακόμα γιος μου», εξηγεί ο Mounh Sarath.

Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα, 15 χρόνια μετά την υιοθεσία, ο 51χρονος άνδρας θεωρείται ακόμη ο βιολογικός πατέρας του Μάντοξ, παρά το γεγονός η Τζολί υιοθέτησε το αγοράκι ενώπιον του δικαστηρίου του Battambong. Ο Mounh Sarath διατηρεί άσχημες σχέσεις με τη διάσημη ηθοποιό και μιλάει με οργή για εκείνη: «Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν αυτή η γυναίκα δεν ερχόταν ποτέ ξανά στην Καμπότζη».