Η απάντηση της Κέιτ Μίντλετον στην Κίρα Νάιτλι για την εμφάνιση μετά τον τοκετό

Πριν λίγες μέρες η «επίθεση» που εξαπέλυσε η ηθοποιός Κίρα Νάιτλι στην Κέιτ Μίντλετον για την άψογη εμφάνισή της μετά τον τοκετό προκάλεσε σάλο.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη δική της εμπειρία από τη γέννηση του πρώτου παιδιού της και σημείωσε με δηκτικό τρόπο ότι η εικόνα της Δούκισσας του Cambridge μετά από τη γέννηση της κόρης της το 2015 δεν ήταν εκείνη μιας γυναίκας που μόλις γέννησε (διαβάστε εδώ τι ακριβώς έγραψε η ηθοποιός).

Το παλάτι της Αγγλίας δεν άφησε τις παραπάνω δηλώσεις ασχολίαστες και απάντησε στην ηθοποιό. Στην απάντησή του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα λόγια της ηθοποιού κρύβουν αλήθειες βασισμένες στα όσα έζησε εκείνη και όχι στα όσα βίωσε η Kate.

«H Κίρα Νάιτλι προφανώς  και μπορεί να εκφράσει τη δική της γνώμη, η οποία προκύπτει από όσα έχει εκείνη ζήσει και όχι τις εμπειρίες της Κέιτ. Δεν νιώθουν όλες οι μαμάδες το ίδιο. Τα σχόλια της ηθοποιού έγιναν για να προκαλέσουν και δεν είναι τεκμηριωμένα», συμπλήρωσε μία πηγή από το παλάτι. «Επιπροσθέτως, οι φωτογραφίσεις της Δούκισσας του Cambridge έξω από το μαιευτήριο μετά από κάθε γέννα της δεν θα γίνονταν αν εκείνη δεν αισθανόταν άνετα», ολοκλήρωσε.

Η Κίρα Νάιτλυ είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού που σήμερα είναι 3 ετών, το οποίο απέκτησε μαζί με το μουσικό Τζέις Ράιτον.