Σάββατο 25 Οκτωβρίου
NULL

Η αρπαγή από τον 38χρονο μέρα μεσημέρι στην περιοχή της Ραφήνας

«Ήταν γύρω στις 4.30 το μεσημέρι. Άκουσα φωνές, καλούσε σε βοήθεια το παιδί. Βγήκα έξω, ήταν μόνο του, είχε φύγει ο άλλος. Ήταν ταραγμένη. Μέχρι να καταλάβω το τι ακριβώς συνέβη προσπαθούσε να μου το εξηγήσει το παιδί το οποίο ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ήταν σε κατάσταση σοκ».
Η  αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο Πρώτο Θέμα συμπλήρωσε ότι «Για πράξεις δεν είπε το παιδί, είπε ότι της έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Δεν τον ήξερε, πρώτη φορά τον έβλεπε, την έβαλε με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο».

χυδαίες πράξεις

Στιγμές τρόμου έζησε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Ραφήνας το 15χρονο κορίτσι το οποίο έπεσε θύμα αρπαγής από έναν 38χρονο ο οποίος την έβαλε στο αυτοκίνητό του και προέβη σε χυδαίες πράξεις μπροστά της.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο 38χρονος κινούμενος με ένα μαύρο τζιπ επί της οδού Δημοκρατίας, στο Κόκκινο Λιμανάκι, σταμάτησε μπροστά από την 15χρονη, και τη ρώτησε αν θέλει να την πάει κάπου.

Μόλις το κορίτσι αρνήθηκε, κατέβηκε κάτω, την έβαλε με τη βία μέσα στο αμάξι και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο άγνωστος άνδρας δεν σταμάτησε εκεί και κατά τη διάρκεια της διαδρομής κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να της επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα.

Η ανήλικη, σε κατάσταση σοκ, αντιστάθηκε και κατάφερε να κατέβει από το μαύρο ΙΧ στη συμβολή των οδών Σωτηρίου Κανσού και Κωνσταντίνου Παράσχου.

Το κορίτσι σώθηκε χάρη στην παρέμβαση των κατοίκων της περιοχής οι όποιοι άκουσαν τις φωνές της και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης:

Θ. Ασκητής: Τι είναι οι τριγωνοποιήσεις στο σύστημα τις οικογένειας – Τι ρόλο παίζει η σχέση των γονέων

Σαββατοκύριακο κινηματογράφου στο Μουσείο Μπενάκη 21-22/10 – KinderDocs ❗️❗️❗️

Ξεκίνησε η σχολική σίτιση σε ευπαθείς περιοχές-Την επόμενη εβδομάδα η έναρξη του προγράμματος σε σχολεία της Θεσσαλίας

Ροή Ειδήσεων