Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Η Arsenal δοκιμάζει ποδοσφαιρικά ταλέντα στη Θεσσαλονίκη (22/9)

Η Arsenal δοκιμάζει ποδοσφαιρικά ταλέντα στη Θεσσαλονίκη (22/9)

Term2-2Οι σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal FC συνεχίζουν την αναζήτηση ποδοσφαιρικών ταλέντων σε μικρές ηλικίες και συνεχίζουν τα Open Day Trials στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, οι νεαροί φίλοι του ποδοσφαίρου (παίκτες και τερματοφύλακες) θα μπορέσουν εντελώς δωρεάν να προπονηθούν, να δοκιμαστούν και να δείξουν τις ικανότητες τους. Την επίβλεψη τους θα έχει ένα team καταξιωμένων προπονητών του οποίου θα προΐσταται ο κ. Λάκης Παπαϊωάννου, τεχνικός Διευθυντής των σχολών και scout της ArsenalFC στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το πρόγραμμα αφορά όσους έχουν γεννηθεί από το 2001 έως και το 2002. Το Open Day Trial των Arsenal Soccer Schools για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002 θα λειτουργήσει ως προεπιλογή για την σύνθεση μιας επίλεκτης ομάδας (Elite Squad) με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των μελών της ώστε να διεκδικήσουν υποτροφία για την είσοδο τους το καλοκαίρι του 2014 στην Arsenal FC Elite Academy Southeast Europe.

Η εν λόγω ακαδημία έχει ως έδρα της την Ελλάδα και σκοπό να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά παικτών που θα επανδρώσει την Ακαδημία των «Κανονιέρηδων» στο Λονδίνο και εν συνεχεία την πρώτη ομάδα. Τα τελευταία 3 χρόνια μέσα από αυτή τη διαδικασία έχουν επιλεγεί 8 νεαροί αθλητές οι οποίοι έχουν στελεχώσει την Arsenal FC Elite Academy.

Αντίστοιχα, το OpenDayTrial για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2001 θα λειτουργήσει ως προετοιμασία για το Advanced Development Program των Arsenal Soccer Schools. Το εν λόγω πρόγραμμα ακολουθεί το σύστημα ανάπτυξης που η ακαδημία της ArsenalFC χρησιμοποιεί για να εξελίξει τους ταλαντούχους νεαρούς παίκτες της, και βασίζεται στη συνεχή και συστηματική προπόνηση όλων των στοιχείων κάθε ταλαντούχου ποδοσφαιριστή με σκοπό να δώσει σε αυτούς την δυνατότητα να φτάσουν στο μέγιστο της απόδοσης τους. Το πρόγραμμα του διήμερου Open Day Trial έχει επιμεληθεί ο κ. Λάκης Παπαϊωάννου Τεχνικός διευθυντής της Arsenal FC Elite Academy Southeast Europe.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

08.30-09.00: Εγγραφές

09.00-12.00: Προπόνηση

16.00-16.30: Εγγραφές

16.30-18.30: Προπόνηση

Κάθε ενδιαφερόμενο παιδί μπορεί να συμμετάσχει στο Open Day Trial και σε όποια από τις δύο περιόδους ή ακόμα και τις δύο. Αιτήσεις συμμετοχής υπάρχουν διαθέσιμες στις εγκαταστάσεις του Arsenal Soccer Schools Ntinos Kouis Academy στον Εύοσμο, ενώ θα είναι διαθέσιμες και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφών την ίδια ημέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Arsenal Soccer Schools Ntinos Kouis Academy (τηλέφωνο 2310-773888, προέκταση Μαιάνδρου με Σμύρνης άνωθεν περιφερειακού Ευόσμου).

Περισσότερες πληροφορίες για τις σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους στη διεύθυνση www.arsenalfootball.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.