Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Η AS Company και η Φαίη Σκορδά δίπλα στα παιδιά του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσ/νίκης

Η AS Company και η Φαίη Σκορδά δίπλα στα παιδιά του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσ/νίκης

IMG_4662Η εταιρεία παιχνιδιών AS, συνεχίζοντας το κοινωνικό της έργο και σε συνεργασία με τη δημοφιλή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, μοίρασαν χαρά στα παιδιά του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Η γνωστή εταιρεία δώρισε 130 παιχνίδια στο Παιδοακτινολογικό-Ογκολογικό Τμήμα και στην Α’ & Γ’ Παιδιατρική Κλινική, χαρίζοντας ένα τόνο αισιοδοξίας στα πρόσωπά τους.

Δωρίστηκαν παιχνίδια για μικρές ηλικίες, όπως διαδραστικά Baby Clementoni, μαλακά τουβλάκια Clemmy, εκπαιδευτικά παιχνίδια της σειράς "Εξυπνούλης", ενώ στα μεγαλύτερα παιδιά προσφέρθηκαν εκπαιδευτικά Computer και παιχνίδια της σειράς "Μαθαίνω & Δημιουργώ".

Με αυτό τον τρόπο, δίνεται η ευκαιρία στους μικρούς ασθενείς να απασχολούνται δημιουργικά κατά την περίοδο της νοσηλείας τους, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους που διαθέτει το νοσοκομείο. Για την ομαδική απασχόληση στους χώρους αναμονής, η AS δώρισε στα παιδιά επιτραπέζια παιχνίδια και σιδηροδρόμους, ενώ στα πλαίσια του πιο δημιουργικού παιχνιδιού, πρόσφερε ζωγραφικά προϊόντα, αυτοκόλλητα, πλαστελίνες και παζλ.

Δώρα χαράς για τους μικρούς ήρωες και τις μικρές ηρωίδες που δίνουν μια καθημερινή μάχη, προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία τους. Το νοσηλευτικό προσωπικό των δύο τμημάτων παρακολουθεί καθημερινά εκατοντάδες παιδιά από όλη τη Βόρεια Ελλάδα και η AS δεν θα μπορούσε να μην παρέχει την αμέριστη στήριξή της, τόσο στο σπουδαίο αυτό έργο όσο και στις οικογένειες των ασθενών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.