Η Athens Comics Library ανοίγει ξανά τις πόρτες της και περιμένει τα παιδιά στο Baytna Hub

Με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε η Athens Comics Library και το Baytna Hub σε συνεργασία με το Rerugee Trauma Initiative, ότι πολύ σύντομα θα είναι ξανά κοντά στα παιδιά μας!

Το Baytna Hub θα ανοίξει ξανά τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 με 3 συνεδρίες την εβδομάδα: 1 συνεδρία μέσα στη Βιβλιοθήκη  και 2 συνεδρίες σε μια υπαίθρια τοποθεσία.

Το Baytna Hub που φιλοξενείται από την Athens Comics Library λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 10.00-14.00μμ. Ο ασφαλής και περιορισμένος χώρος παρέχει δραστηριότητες ανάπτυξης της προσχολικής παιδικής ηλικίας για την καλλιέργεια του σεβασμού, της κατανόησης, της περιέργειας και της διασύνδεσης μέσω τέχνης, κόμικς, αφήγησης, κίνησης καθώς και wellbeing.

Το Baytna Hub δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για να υποστηρίξει την ανάπτυξη νέων προσφύγων που βιώνουν μια παρατεταμένη περίοδο κινδύνου και ανασφάλειας. Ένας χώρος όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να μάθουν, και όπου οι οικογένειες μπορούν να ενισχύσουν τις σχέσεις και να αισθάνονται ενδυνάμωση.

Για τα drop-in sessions πρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων μέσω email στο contact@athenscomicslibrary.gr ή καλέστε στο 6977992693.

Διεύθυνση: Αθήνα Comics Library (Καραϊσκάκη 28, Αθήνα 105 54).
Γλώσσα: Όλες οι συνεδρίες θα διεξαχθούν στα ελληνικά και στα αγγλικά, αλλά είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε μαζί μας το Community Carer Baytna Hub – Nawid που θα βοηθήσει με τις δραστηριότητές μας στα Farsi, Dari, Urdu.

Mέτρα ασφαλείας και προστασίας COVID19: Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες υπόκεινται σε κυβερνητικές οδηγίες για το covid19. Θα σας ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις. Όλα τα μέλη της ομάδας μας είναι πλήρως εκπαιδευμένα ώστε να διατηρούν τις εγκαταστάσεις μας ασφαλείς και όλες οι δραστηριότητες θα οργανώνονται σύμφωνα με τους κυβερνητικούς κανονισμούς για την προστασία και την πρόληψη της εξάπλωσης του COVID-19