Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει και φέτος το σχολικό γεύμα σε χιλιάδες παιδιά

Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει και φέτος το σχολικό γεύμα σε χιλιάδες παιδιά

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει για 3η χρονιά το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, με τίτλο «52 Εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα». Επειδή για την ΑΒ το κάθε παιδί μετράει ξεχωριστά, μέσα από τις «52 Eβδομάδες», η εταιρεία θα προσφέρει και το 2016 - για δεύτερη συνεχή χρονιά - το σχολικό γεύμα στους μαθητές 52 δημόσιων σχολειών (Δημοτικών και Νηπιαγωγείων) σε όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας οικονομικά το Ινστιτούτο Prolepsis, που υλοποίει το πρόγραμμα ΔΙΑτροφή! Το πρόγραμμα εφαρμόζεται με κύρια δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», που - για την περαιτέρω ενίσχυση του - διπλασιάζει την προσφορά της ΑΒ.

Παράλληλα, η ΑΒ στηρίζει οικονομικά 52 Ιδρύματα που βοηθούν παιδιά σε όλη την Ελλάδα, με τη συνεργασία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Μπορούμε».

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στην προσπάθεια αυτή που έχει γίνει πλέον θεσμός, καλεί όλους εσάς, να γίνετε κρίκοι αυτής της μεγάλης αλυσίδας αλληλεγγύης. Πώς;

Αγοράζοντας προϊόντα αλληλεγγύης που θα βρείτε στο ειδικό σταντ στα καταστήματα ΑΒ
Αγοράζοντας κουπόνια αλληλεγγύης για την στήριξη ιδρυμάτων στα ταμεία επιλεγμένων καταστημάτων
Δωρίζοντας τρόφιμα στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης, που βρίσκεται στα καταστήματα ΑΒ.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει δυναμικά το νέο κύκλο του προγράμματος των «52 βδομάδων» μαζί με όλους εσάς να προσφέρει χαρά και χαμόγελα σε ακόμη περισσότερα παιδιά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.