Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει και φέτος το σχολικό γεύμα σε χιλιάδες παιδιά

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει για 3η χρονιά το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, με τίτλο «52 Εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα». Επειδή για την ΑΒ το κάθε παιδί μετράει ξεχωριστά, μέσα από τις «52 Eβδομάδες», η εταιρεία θα προσφέρει και το 2016 – για δεύτερη συνεχή χρονιά – το σχολικό γεύμα στους μαθητές 52 δημόσιων σχολειών (Δημοτικών και Νηπιαγωγείων) σε όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας οικονομικά το Ινστιτούτο Prolepsis, που υλοποίει το πρόγραμμα ΔΙΑτροφή! Το πρόγραμμα εφαρμόζεται με κύρια δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», που – για την περαιτέρω ενίσχυση του – διπλασιάζει την προσφορά της ΑΒ.

Παράλληλα, η ΑΒ στηρίζει οικονομικά 52 Ιδρύματα που βοηθούν παιδιά σε όλη την Ελλάδα, με τη συνεργασία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Μπορούμε».

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στην προσπάθεια αυτή που έχει γίνει πλέον θεσμός, καλεί όλους εσάς, να γίνετε κρίκοι αυτής της μεγάλης αλυσίδας αλληλεγγύης. Πώς;

Αγοράζοντας προϊόντα αλληλεγγύης που θα βρείτε στο ειδικό σταντ στα καταστήματα ΑΒ
Αγοράζοντας κουπόνια αλληλεγγύης για την στήριξη ιδρυμάτων στα ταμεία επιλεγμένων καταστημάτων
Δωρίζοντας τρόφιμα στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης, που βρίσκεται στα καταστήματα ΑΒ.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει δυναμικά το νέο κύκλο του προγράμματος των «52 βδομάδων» μαζί με όλους εσάς να προσφέρει χαρά και χαμόγελα σε ακόμη περισσότερα παιδιά.