Αρχική InfoMommy Νέα Η Avon γιορτάζει τα 4 χρόνια λειτουργίας της κινητής μονάδας μαστογράφου

Η Avon γιορτάζει τα 4 χρόνια λειτουργίας της κινητής μονάδας μαστογράφου

shutterstock_156402464Πριν από λίγες ημέρες έκλεισαν 4 χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε η κινητή μονάδα μαστογράφου το ταξίδι της στη χώρα μας. Από τότε έκανε πολλές διαδρομές, κάλυψε χιλιάδες χιλιόμετρα, επισκέφθηκε εκατοντάδες περιοχές, μοιράστηκαν πολλές χιλιάδες έντυπα, ενημερώθηκαν δεκάδες γυναίκες και προσφέρθηκε δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος σε περισσότερες από 20.000 Ελληνίδες.

Την Άνοιξη του 2009 η κινητή μονάδα μαστογράφου, εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, αγοράστηκε από την Avon και δωρίστηκε στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία. Τον Απρίλιο του 2010 ξεκίνησε το πολύτιμο ταξίδι ζωής στη χώρα μας, το οποίο η Avon χρηματοδοτεί εξ’ ολοκλήρου χωρίς διακοπή έως και σήμερα.

Μέσα από αυτό το ταξίδι, η Avon Ελλάδας αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι η Εταιρία που νοιάζεται και φροντίζει τις γυναίκες, κάνοντας πραγματικότητα ένα όραμά της, βαθιά ανθρώπινο και αληθινά ουσιαστικό. Η μονάδα επισκέπτεται περιοχές της Ελλάδας (κυρίως απομακρυσμένες πόλεις και χωριά) και προσφέρει δωρεάν μαστογραφίες στις γυναίκες, μαζί με την πρόληψη και την ενημέρωση που τόσο έχουν ανάγκη.

Η επέτειος των 4 χρόνων συμπίπτει με τη νέα, ανανεωμένη εμφάνιση της μονάδας. Με νέα, όμορφη εικόνα η μονάδα συνεχίζει τα ταξίδια της και μας καλεί να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.