“Η αυτοεκτίμηση στη ζωή μας”: Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά στο Public Συντάγματος (από 12/10)

Great-Self-Esteem-Activities-for-Kids¨Είμαστε, αυτό που νιώθουμε για τον εαυτό μας¨ είναι το κεντρικό σύνθημα των βιωματικών εργαστηρίων που ξεκινούν στο Public Συντάγματος από το Σάββατο 12 Οκτωβρίου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς και παιδιά 7-12 ετών που επιθυμούν να ανακαλύψουν ποιος είναι ο ορισμός της αυτοεκτίμησης. Το πώς νιώθουμε για τον εαυτό μας, επηρεάζει τον τρόπο που βιώνουμε όλες τις πτυχές της ζωής μας: το πώς λειτουργούμε στο σχολείο, στη δουλειά, στην επικοινωνία μας με τους άλλους ή ακόμα και με μας τους ίδιους. Ελάτε να συναντηθούμε, μικροί και μεγάλοι, για να ανακαλύψει ο καθένας το δικό του εσωτερικό ορισμό, μέσα από παιχνίδι, συζήτηση και πολλές άλλες βιωματικές δραστηριότητες.

Η Προσωποκεντρική Σύμβουλος και Ειδική Παιδαγωγός Λέλα Καλογεράκη και η Προσωποκεντρική Συμβουλευτική Ψυχολόγος Αγγελική Κουρή, συντονίζουν το βιωματικό σεμινάριο για την Αυτο-εκτίμηση.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου διαμορφώνεται ως εξής:

1η συνάντηση: 12/10/2013, 12.00
2η συνάντηση:19/10/2013, 12.00
3η συνάντηση:2/11/2013, 12.00

Το σεμινάριο ολοκληρώνεται σε 3 συναντήσεις (διάρκειας 1,5 ώρας). Για την πιο σφαιρική κατανόηση του κειμένου προτείνεται συμμετοχή και στις 3 συναντήσεις, αν και υπάρχει δυνατότητα μεμονωμένης παρακολούθησης.

Κόστος Συμμετοχής: 15€ για ένα παιδί & 1 γονέα Περιλαμβάνει την συμμετοχή ενός γονέα και ενός παιδιού στο εργαστήριο, κέρασμα καφέ για τον γονέα, τοστ και χυμό για το παιδί.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 15
Κόστος Παρακολούθησης: 5€

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν (χωρίς να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις των ομάδων) γονείς ή εκπαιδευτικοί με ενδιαφέρον εκπαιδευτικής παρακολούθησης.
Στην συμμετοχή περιλαμβάνεται κέρασμα ενός καφέ.
Μέγιστος αριθμός παρακολούθησης 20

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Public
Καραγεώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα, Αθήνα