Αρχική InfoTeens Style Η Barbie απέκτησε δικό της λογαριασμό στο Instagram! Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες!

Η Barbie απέκτησε δικό της λογαριασμό στο Instagram! Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες!

barbie1Είναι γεγονός! Η αγαπημένη κούκλα των κοριτσιών έχει το δικό της λογαριασμό στο Instagram! Από τον περασμένο Αύγουστο που η Barbie μπήκε στον κόσμο του διαδικτύου κατάφερε να κάνει χιλιάδες οπαδούς της μόδας να την ακολουθούν, φτάνοντας σε αριθμό τις 730.000 μέχρι σήμερα!

Η ιδέα προέκυψε όταν η αντιπρόεδρος σχεδιασμού προϊόντων Kim Culmone, συνειδητοποίησε ότι εκτός από τον επίσημο λογαριασμό της Barbie στο κοινωνικό δίκτυο -που προωθεί τα προϊόντα της εταιρείας Mattel- η διαχρονική κούκλα θα μπορούσε επίσης να παρουσιαστεί με έναν διαφορετικό τρόπο, αντλώντας έμπνευση από τα μεγάλα περιοδικά μόδας.

Το προφίλ @BarbieStyle αφηγείται την ιστορία του ρόλου της Barbie στην ποπ κουλτούρα σήμερα, ως ένα «σύγχρονο κορίτσι με έναν φιλόδοξο τρόπο ζωής» και σε αντίθεση με το επίσημο προφίλ που απευθύνεται κυρίως σε γονείς και παιδιά, έχει στόχο να προσελκύσει λάτρεις της μόδας όλων των ηλικιών.

barbie6

babrie9

barbie2

barbie3

barbi10

barbie11

babrie7

babrie8


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.