Αρχική Famous Parents Η Cate Blanchett αγκαλιά με την υιοθετημένη κορούλα της!

Η Cate Blanchett αγκαλιά με την υιοθετημένη κορούλα της!

cate blanchett blue necklace apΕπιτυχημένη ηθοποιός, αφοσιωμένη σύζυγος, στοργική μητέρα...Ο λόγος για την Cate Blanchett που απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι εάν μια γυναίκα το επιθυμεί πολύ, μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου καλά σε όλους τους ρόλους που έχει αναλάβει στη ζωή της!

Η 46χρονη ηθοποιός ύστερα από τρεις βιολογικούς γιους και έναν επιτυχημένο γάμο με τον θεατρικό συγγραφέα Andrew Upton που χρονολογείται από το 1997, αποφάσισε να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι προσθέτοντας ακόμη ένα μέλος στην ευτυχισμένη οικογένειά της!

Το χαρμόσυνο γεγονός επιβεβαίωσε και το ίδιο το ζευγάρι, την ώρα που η πρώτη φωτογραφία της ηθοποιού από την Αυστραλία και της μικρής Edith Vivian Patricia Upton -όπως αποφάσισαν να την ονομάσουν- κάνει το γύρο του διαδικτύου!

baby


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.