Αρχική Νέα Η Coca-Cola ανακοινώνει την παγκόσμια δέσμευσή της στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας

Η Coca-Cola ανακοινώνει την παγκόσμια δέσμευσή της στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας

Coca-Cola-Art

Στο πλαίσιο της 127ης επετείoυ της Coca-Cola, η The Coca-Cola Company επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της, παγκοσμίως, για την υποστήριξη της καταπολέμησης της παχυσαρκίας σε τέσσερις επιχειρηματικούς άξονες οι οποίοι θα συμβάλουν περαιτέρω στη δημιουργία υγιέστερων και πιο δραστήριων κοινωνιών. Οι επιχειρηματικές της δράσεις θα ισχύουν σε όλες τις  χώρες όπου δραστηριοποιείται (πάνω από 200 χώρες) και θα αφορούν στους εξής άξονες:

  • Ποικιλία επιλογών, προσφέροντας προϊόντα χαμηλών ή μηδενικών θερμίδων σε όλες τις χώρες
  • Παροχή ξεκάθαρων διατροφικών πληροφοριών, με αναφορά θερμίδων στο μπροστινό μέρος όλων των συσκευασιών της (μια πρακτική που ξεκίνησε στην Ευρώπη εδώ και αρκετά χρόνια)
  • Παρότρυνση των καταναλωτών να αυξήσουν τη σωματική τους δραστηριότητα με την υποστήριξη προγραμμάτων σωματικής άσκησης σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται (έναντι των 115 χωρών μέχρι σήμερα).
  • Υπεύθυνο μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της μη διαφήμισης σε παιδιά κάτω των 12 ετών σε όλο τον κόσμο (μια πρακτική που τηρεί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια σεβόμενη το δικαίωμα των γονιών να επιλέγουν οι ίδιοι τα προϊόντα που επιθυμούν για τα παιδιά τους).

«Η παχυσαρκία αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη πρόκληση στον τομέα της υγείας, επηρεάζοντας σχεδόν κάθε οικογένεια και κοινότητα σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα παγκόσμιο κοινωνικό πρόβλημα, για το οποίο είναι απαραίτητο να συνεργαστούμε όλοι μαζί και να συνεισφέρουμε ο καθένας στον τομέα του», δήλωσε ο Muhtar Kent, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της The Coca-Cola Company.«Έχουμε δεσμευτεί να αποτελέσουμε μέρος της λύσης, μέσω στενής συνεργασίας με εταίρους από τον επιχειρηματικό κλάδο, με κυβερνήσεις και με δημόσιους φορείς. Η σημερινή ανακοίνωση είναι ένα ακόμη βήμα μπροστά σε αυτή την προσπάθεια, που έχουμε αναλάβει σε κάθε χώρα όπου δραστηριοποιούμαστε».

Η Εταιρεία έχει επίσης δεσμευτεί για τη δημόσια και συνεχή μέτρηση της έκτασης των προσπαθειών της στην ηλεκτρονική σελίδα www.comingtogether.com.

Η ψηφιακή πλατφόρμα παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις παγκόσμιες δεσμεύσεις της Εταιρείας, ενώ προσκαλεί τους επισκέπτες να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις δράσεις της, να παρακολουθούν την πρόοδό της, να καταθέτουν τις απόψεις τους και να ανταλλάσσουν ιδέες σχετικά με το πώς μπορούμε όλοι μαζί να προωθήσουμε την ποικιλία επιλογών, την ενεργειακή ισορροπία και τη σωματική δραστηριότητα.

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ COCA-COLA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικές δράσεις ως μέρος των παραπάνω δεσμεύσεων πραγματοποιούνται ήδη από την Coca-Colaστην Ελλάδα:

  • Ποικιλία επιλογών για κάθε τρόπο ζωής και διατροφική προτίμηση:
  • Όλα τα αναψυκτικά της Coca-Cola στην Ελλάδα είναι διαθέσιμα σε light ή zero επιλογές (Coca-Cola light, Coca-Cola zero, Fanta zero, Sprite zero), ενώ τα προϊόντα Nestea και Powerade διατίθενται επίσης με χαμηλές ή χωρίς θερμίδες.
  • Η Εταιρεία διαθέτει πληθώρα συσκευασιών διαφορετικών μεγεθών, όπως κουτάκι 150ml, γυάλινο και πλαστικό μπουκάλι 250ml, κουτάκι 330ml, πλαστικό μπουκάλι 500ml, 1.0litre και 1.5litre.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.