Αρχική InfoSchool Δημοτικό Η Coca Cola επισκευάζει σχολεία της Θεσσαλονίκης- Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία

Η Coca Cola επισκευάζει σχολεία της Θεσσαλονίκης- Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία

Σ20Φ19Tο πρόγραμμα «Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου», που υλοποιείται για 2η συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο Εταιρικής Υπευθυνότητας της Coca-Cola Τρία Έψιλον, και σε απόλυτη συνεργασία και συνεννόηση με Δήμους του Νομού, προβλέπει την επιχορήγηση επισκευαστικών και βελτιωτικών εργασιών σε ένα σχολικό κτίριο.

Το σχολείο επιλέγεται κατόπιν ανοιχτής ψηφοφορίας που διεξάγεται μέσω της σελίδας του προγράμματος στο Facebook αλλά και ειδικών εντύπων ψηφοφορίας.

Οι Δήμοι που συμμετέχουν φέτος στο πρόγραμμα είναι οι εξής: Θεσσαλονίκης, Κορδελιού - Εύοσμου, Παύλου Μελά, Πυλαίας-Χορτιάτη και Ωραιοκάστρου, οι οποίοι υπέδειξαν δέκα (10) σχολεία των περιοχών της αρμοδιότητάς τους που θεωρούν ότι χρήζουν επισκευών - βελτιωτικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης υπέδειξε: (α) 14ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, (β) 23ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμος Κορδελιού-Εύοσμου υπέδειξε: (α) 1ο & 14ο Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία Εύοσμου, (β) 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ελευθέριου Κορδελιού.

Ο Δήμος Παύλου Μελά υπέδειξε (α) 14ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης, (β) Πέτρινο Πολίχνης (10ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης).

Ο Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη υπέδειξε: (α)1ο Γυμνάσιο Χορτιάτη -1ο Γενικό Λύκειο Χορτιάτη, (β) 1ο & 2ο Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία Φιλύρου.

Ο Δήμος Ωραιόκαστρου υπέδειξε: (α) 4ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, (β) Δημοτικό Σχολείου Δρυμού.

Μπείτε στη σελίδα της ενέργειας στο facebook:  www.facebook.com/tosxoleiopoutheleis και στηρίξτε το Δήμο σας ψηφίζοντας το/τα σχολεία που υπέδειξε. Κοινοποίησε τη σελίδα στους φίλους σου και κινητοποίησε όσο περισσότερο κόσμο μπορείς!

Γιατί σε αυτή την προσπάθεια... δε χωράει καμία απουσία!

Μη ξεχνάς: «Το Σχολείο Που Θέλεις Είναι Στο Χέρι Σου!»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.