Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Η Colgate μας καλεί να μοιράσουμε χαμόγελα και να στηρίξουμε «To Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Colgate μας καλεί να μοιράσουμε χαμόγελα και να στηρίξουμε «To Χαμόγελο του Παιδιού»

00309FFE4DA1FF626EDBF961902565D2Όσα περισσότερα παιδικά χαμόγελα βλέπουμε γύρω μας, τόσο πιο περήφανοι είμαστε! Γι’αυτό για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Colgate μας καλεί να μοιράσουμε απλόχερα χαμόγελα και να στηρίξουμε «To Χαμόγελο του Παιδιού». Το Μάρτιο αγοράζοντας τα αγαπημένα μας προϊόντα στοματικής υγείας Colgate (οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, στοματικά διαλύματα) ή κάνοντας click στο κόκκινο κουμπί στη σελίδα Colgate Greece στο facebook, συγκεντρώνουμε 20.000€ για τη στοματική υγεία των παιδιών που στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.