Αρχική InfoTeens Νέα Η δασκάλα που μετέτρεψε τη σχολική τάξη σε μαγική αίθουσα από το σύμπαν του Χάρι Πότερ!

Η δασκάλα που μετέτρεψε τη σχολική τάξη σε μαγική αίθουσα από το σύμπαν του Χάρι Πότερ!

a-STEPHANIE-STEPHENS-640x468Μια δασκάλα από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ ελπίζει πως η σχολική αίθουσα που έφτιαξε, εμπνευσμένη από το μαγικό σύμπαν του Χάρι Πότερ, θα κάνει τους μαθητές της να εντρυφήσουν στον εξίσου μαγικό κόσμο της ανάγνωσης βιβλίων.

slide_448556_5979748_free

slide_448556_5979746_freeΗ Stephanie Stephens διδάσκει Μαθηματικά Επιλογής και μαθήματα ανάγνωσης στις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού και τις πρώτες του Γυμνασίου στο James L. Capps Middle School στην πόλη της Οκλαχόμα. Δουλεύοντας σε μια κατασκήνωση κατά τη θερινή περίοδο, η Stephens σκέφτηκε να διακοσμήσει τη σχολική της αίθουσα με λεπτομέρειες από το σύμπαν του Χάρι Πότερ, καθώς ο ενθουσιασμός της για τη συγκεκριμένη σειρά βιβλίων έγινε αφορμή για να τα διαβάσουν και άλλοι ενήλικες φίλοι της.

o-STEPHANIE-STEPHENS-570Η δασκάλα αφιέρωσε μια εβδομάδα στο σχεδιασμό του στολισμού και την παραγγελία των υλικών που σχετίζονται με το πρώτο βιβλίο της σειράς «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος». Παρήγγειλε ταμπέλες, λούτρινα ζώα και υφάσματα και κατέβασε μια δωρεάν γραμματοσειρά από το ίντερνετ για να γράψει φράσεις μέσα από το βιβλίο πάνω στις ταμπέλες. Όταν τελείωσε με τις προετοιμασίες, της πήρε περίπου τέσσερις ημέρες για να στήσει την αίθουσα.

a-STEPHANIE-STEPHENS-640x468 (1)Για όλη τη διακόσμηση η Stephens πλήρωσε συνολικά 350-450€ από την τσέπη της. Όταν έφτασε η πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, στις 20 Αυγούστου, κάποιοι μαθητές μπερδεύτηκαν μπαίνοντας στην τάξη επειδή δεν γνώριζαν τον Χάρι Πότερ. Ωστόσο, οι περισσότεροι ενθουσιάστηκαν και μπήκαν με κέφι στην τάξη, παίρνοντας μέρος σε όλες τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που είχε σχεδιάσει για φέτος.

Σε συνεργασία με την huffingtonpost.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.