Η Demy είναι το πρόσωπο της νέας mascara Miss Manga

D134

Είναι ένα από τα πιο λαμπερά, φρέσκα και όμορφα πρόσωπα της Ελληνικής μουσικής σκηνής και η πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια της εποχής της! Τα τραγούδια της λατρεύονται από τα κορίτσια και χορεύονται στα club! Είναι όμορφη, πολύ χαμογελαστή και μεταδίδει την θετική της ενέργεια με την μουσικής της!

Ο λόγος για την Demy, την 23χρονη τραγουδίστρια που έχει κερδίσει τους θαυμαστές της με την γλυκύτητα και το καθαρό της βλέμμα.

Στο νέο της video clip που έγινε σε συνεργασία με την Panik Records, η Demy μας ταξιδεύει στον κόσμο των κόμικς, εκεί όπου οι ήρωες μπερδεύονται με την μουσική του τραγουδιού της «Nothing Better» των Playmen, όπου τα manga κόμικς περιβάλλουν την όμορφη τραγουδίστρια.

Φορώντας την νέα μάσκαρα της L’Oréal Paris, Miss Manga η Demy στο video clip αυτό μας κοιτά με μάτια δύο φορές πιο ανοιχτά, σαν κούκλα Κawaii βγαλμένη από την ιστορία του κόμικς. Με τεράστιο όγκο στις βλεφαρίδες της, η Demy προσκαλεί κάθε κορίτσι να αποκτήσει ultra μεγάλα μάτια, δύο φορές πιο ανοιχτά με την Mega Volume Mascara Miss Manga της L’Oréal Paris.

pack_miss_manga_alone_reflect