Αρχική Νέα Η ΔΙ.ΑΣ. Βάρης έσωσε παιδί που παραλίγο να απαγάγουν σε σούπερ μάρκετ αθίγγανοι

Η ΔΙ.ΑΣ. Βάρης έσωσε παιδί που παραλίγο να απαγάγουν σε σούπερ μάρκετ αθίγγανοι

Σκηνές τρόμου έζησε μια μητέρα χθες το πρωί στη Βάρη έπειτα από απόπειρα απαγωγής του παιδιού της έξω από το σούπερ μάρκετ “my market” στη Λ. Αναγυρούντος. Σύμφωνα  με το Policenews.eu μια ομάδα Αθίγγανων προσπάθησε να αρπάξει το παιδί και μόλις η μητέρα το αντιλήφθηκε, η δικαιολογία των Αθίγγανων ήταν ότι… μπέρδεψαν τον νεαρό με άλλο παιδί που ήταν δικό τους…

Η μητέρα του παιδιού σε ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: “Μόλις μπήκα στο σούπερ μάρκετ άφησα το χέρι του και πήγα να πάρω καλαθάκι και εκεί τον τράβηξε έξω μια τσιγγάνα. Έβαλε ο μικρός τις φωνές και βγήκα εγώ μαζί με τα κορίτσι της υποδοχής και τον πήραμε μέσα. Άμεσα ζήτησα να έρθει η αστυνομία και ήρθε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Στο ενδιάμεσο είχαν εξαφανιστεί αυτοί αλλά με το βίντεο που έδειξε το κατάστημα κατά την προσαγωγή που έκανε η ομάδα Δίας στο τμήμα τελικά συνέλαβαν 4 ως συνεργούς σε απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Οι 4 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Βάρης.

Ένας μάρτυρας δήλωσε: ‘Ήμουν στην εκκλησία της Βάρης και ακούσαμε τις φωνές, βγήκαμε έξω και είδαμε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που προσπαθούσε να τους πάει στο αστυνομικό τμήμα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.