Αρχική InfoSchool Λύκειο Η "διαδικτυακή ζωή" ντύνεται μουσικά από τους μαθητές

Η "διαδικτυακή ζωή" ντύνεται μουσικά από τους μαθητές

teens-computer-52017 βίντεο βασισμένα στη θεματική «Η ζωή στο Ίντερνετ γίνεται μουσικό δρώμενο» δημιουργήθηκαν από Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας, υπό το συντονισμό και τον έλεγχο της στη δράση Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης Saferinternet.gr, με αφορμή τον φετινό εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου.

Ροκ ή ραπ, μπαλάντα ή λάτιν, οι έφηβοι ανέδειξαν με τον δικό τους τρόπο σημαντικά ζητήματα ασφαλούς χρήσης του Διαδικτύου, αλλά και το πώς μπορεί το Διαδίκτυο να γίνει ένα καλύτερο μέρος για τους νεαρούς χρήστες, αναδεικνύοντας τη σημασία της κριτικής σκέψης και της υπεύθυνης χρήσης των διαδραστικών τεχνολογιών.

Δείτε όλα τα μουσικά βίντεο εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.