Αρχική InfoMommy Νέα Η διακοσμήτρια Σίσσυ Φειδά επιστρέφει με νέες ιδέες και προτάσεις για το σπίτι

Η διακοσμήτρια Σίσσυ Φειδά επιστρέφει με νέες ιδέες και προτάσεις για το σπίτι

LIFE & SPACE 1H

Η interior designer Σίσσυ Φειδά, επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα εκπομπή. Από την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, μέσα απ’ την τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα  υποδέχεται τους τηλεθεατές με μία ευρεία γκάμα θεμάτων που αφορούν στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση.

Πιστεύοντας πως η αισθητική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής, η εκπομπή “Life and Space” θα μας ενημερώνει σε σχέση με τάσεις και ειδήσεις της διεθνούς επικαιρότητας, θα παρουσιάζει αφιερώματα σε διαφορετικά στυλ και προτείνει ιδέες και λύσεις για την αξιοποίηση αντικειμένων που ήδη διαθέτουμε στο χώρο μας.

Έλληνες αρχιτέκτονες με διεθνείς διακρίσεις και αναγνώριση μιλούν για τα σημαντικότερα έργα τους, ενώ δημιουργοί, καλλιτέχνες και πρόσωπα της showbiz ανοίγουν την πόρτα τους και μοιράζονται μαζί μας εικόνες από τον προσωπικό τους χώρο.

Γκαλερί, μουσεία, πρωτοποριακά κτίρια και θέματα lifestyle πρωταγωνιστούν στις στήλες της εκπομπής, όπως επίσης ρεπορτάζ αγοράς και συμβουλές διαμόρφωσης χώρων σύμφωνα με τις ανάγκες ανθρώπων διαφορετικών προφίλ και ηλικιών.

Life and Space, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ απ΄την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 16.00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.