Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Η Δήμητρα Γαλάνη στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής (11/9)

Η Δήμητρα Γαλάνη στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής (11/9)

galaniΓια πρώτη φορά, οι δύο μεγάλες ερμηνεύτριες μαζί στη σκηνή: τον Σεπτέμβριο, στoν Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, η Δήμητρα Γαλάνη με τη Γιώτα Νέγκα ενώνουν τις φωνές τους. Κοινός τους τόπος η καρδιά και κοινή γλώσσα το αυθεντικό λαϊκό μας τραγούδι.

Το καλοκαίρι αυτό η Δήμητρα Γαλάνη και η Γιώτα Νέγκα προγραμμάτισαν ξεχωριστές εμφανίσεις σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα. H Δήμητρα Γαλάνη σε επιλεγμένους σταθμούς και χώρους, με ένα πρόγραμμα πλούσιο και ουσιαστικό, που περιέχει όλα όσα έχουμε αγαπήσει από τη φωνή της και όλα όσα αγαπάει η ίδια και παρουσιάζει αλλιώς... Αλλά και η Γιώτα Νέγκα σε παράλληλη πορεία, με μια καλοκαιρινή περιοδεία και στάσεις σε πολλές πόλεις της χώρας, με ένα πρόγραμμα που έχει την υπογραφή του βασικού της συνεργάτη στην επιτυχία, του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη.

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 η Δήμητρα Γαλάνη θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι με μια μεγάλη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, κλείνοντας τον κύκλο παρουσίασης του τελευταίου της δίσκου «Αλλιώς».

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.