Αρχική InfoMommy Νέα Η δράση «Σε Αναμονή» συμπληρώνει ένα χρόνο προσφοράς και γιορτάζει στον Ιανό (20/11)

Η δράση «Σε Αναμονή» συμπληρώνει ένα χρόνο προσφοράς και γιορτάζει στον Ιανό (20/11)

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 18:00-21:00 θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ η μεγάλη γιορτή για το «Ένας χρόνος Σε Αναμονή».

Ύστερα από ένα πολύ γεμάτο χρόνο, με την πρωτοβουλία της ομάδας «Σε Αναμονή» να εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, διοργανώνεται μια γιορτή με εκλεκτούς καλεσμένους.

Στη γιορτή θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από την «Κιβωτό του κόσμου», του «Διαβάζω για τους άλλους», του «Συμμάχοι Υγείας» και του «Steps». Θα συζητηθούν οι παράλληλες δράσεις των οργανισμών και θα βρεθούν κοινοί τρόποι συνεργασίας, καθώς και τρόποι ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και συμμετοχής της κοινωνίας μας σε εθελοντικές πρωτοβουλίες.

Η βραδιά θα κλείσει με την προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «Ιστορίες σε Αναμονή» και με όμορφες ερμηνείες νέων καλλιτεχνών. Τέλος, την ημέρα της εκδήλωσης θα μαζευτούν τρόφιμα για τα παιδιά στην «Κιβωτό του κόσμου».

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter