Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Η ΕΔΡΑ μας παρουσιάζει τα παιδικά της εργαστήρια

Η ΕΔΡΑ μας παρουσιάζει τα παιδικά της εργαστήρια

art-kidsΟ κοινωφελής εθελοντικός οργανισμός «Έδρα», διοργανώνει και τη φετινή χρονιά τα ενδιαφέροντα παιδικά του εργαστήρια στην Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «Έκφραση» . Αναλυτικά το πρόγραμμα των εργαστηρίων στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν οι μικροί μας φίλοι διαμορφώνονται ως εξής:

1.Εικαστική Θεραπεία

Η Εικαστική Θεραπεία είναι η χρήση εικαστικών τεχνών στη θεραπεία για την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών. Στην προκειμένη περίπτωση συνδυάζεται με την ειδικότητα του Ψυχολόγου ή του Εργοθεραπευτή.

Κάθε Τετάρτη
18.00
Φιλοκτήτου 85,
Ίλιον

Κόστος Δωρεάν

2.Στο Βάθος…ΚΗΠΟΣ!

Στο πρόγραμμα αυτό τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε θέματα περιβάλλοντος και φυτικής παραγωγής, μέσω βιωματικών εφαρμογών και παιχνιδιών.

Κάθε Κυριακή 10.00
Κτίριο Νatura Πάρκο Τρίτση Είσοδος Ελεύθερη!

kids_yoga3.Γιόγκα

Μέσα από την yoga τα παιδιά μπορούν να επιτύχουν καλύτερη ευλυγισία, μυϊκή ενδυνάμωση, πνευματική χαλάρωση και ηρεμία. Επικεντρώνεται ακριβώς στα σημεία που χρειάζονται ενίσχυση τα σημερινά παιδιά: συμβάλλει στην εκτόνωση της υπερκινητικότητας, βελτιώνει τη συγκέντρωση και αντιμετωπίζει τα προβλήματα της καθιστικής ζωής. Στόχος είναι, να μπουν οι πρώτες βάσεις για την μελλοντική τους σωματική αλλά και πνευματική εξέλιξη.

Κάθε Παρασκευή 17.30 & 18.30
Φιλοκτήτου 85,
Ίλιον
Συνδρομή 15€/ μήνα
&
Κάθε Παρασκευή 19.00
Ηλιουπόλεως 62, Υμηττός
Συνδρομή 15€/ μήνα

Η συνδρομή καλύπτει τα λειτουργικά κόστη του προγράμματος

4.Διδασκαλείο Αρχαίων Ελληνικών

Το ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟΝ Πολιτισμού και Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας παρέχει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν με τρόπο βιωματικό την μοναδική μας ελληνική κληρονομιά, τον αρχαίο λόγο και πολιτισμό μας.

Κάθε Δευτέρα
18.30
Γαστούνης και Γουμενίτσης 14, Περιστέρι
Συνδρομή 15€/ μήνα

5.Εκδρομές

Οργανωμένες επισκέψεις σε μουσεία και παραστάσεις με την συνοδεία γονέων. Σε επιλεγμένα πολιτιστικά γεγονότα Είσοδος Ελεύθερη!

childrens-stories-16.Παραμύθια

Από επαγγελματίες παραμυθάδες που επισκέπτονται το κέντρο μας στις γιορτές μας και σε αφιέρωμα του κέντρου μας για το παραμύθι τον Δεκέμβριο του 2013. Σε τακτά χρονικά διαστήματα καθ’ όλη τη σεζόν

Κόστος Δωρεάν!

7.Δανειστική Βιβλιοθήκη - Ταινιοθήκη

Στη γωνιά του βιβλίου τα παιδιά μπορούν να ξεφυλλίσουν σύγχρονα αναγνώσματα από τη μικρή μας βιβλιοθήκη.

Καθημερινές 13.00-21.00
Λεωφ. Ηλιουπόλεως 62, Υμηττός
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.