Αρχική InfoTeens Νέα Η Ειρήνη Σκυλακάκη τραγουδά στο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής (25/7)

Η Ειρήνη Σκυλακάκη τραγουδά στο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής (25/7)

+Χ+¦_Β+χ+_+_ +μ+¦_Ζ+¬+-+¦+υ+¦+_Το αισθαντικό “In the light”, το τραγούδι με το οποίο ‘συστήθηκε’ η Ειρήνη Σκυλακάκη στο χώρο της μουσικής, εκτοξεύθηκε αμέσως στην κορυφή, ακούγεται ασταμάτητα από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές και ήταν το Jumping Fish Song της φθινοπωρινής περιόδου 2012. Με το αγαπημένο αυτό hit και άλλα δείγματα της δουλειάς της η νεαρή Ειρήνης Σκυλακάκη, κάνει μια και μοναδική εμφάνιση την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

Στη συναυλία της στον κήπο, κάτω από τα αστέρια, ιδανικό τοπίο για τις μουσικές της, η νεαρή Ειρήνη Σκυλακάκη με τη μπάντα της θα παρουσιάσει με το μοναδικό στυλ και την καλλιτεχνική της αυθεντικότητα, τα δικά της πρώτα τραγούδια και μαζί τους διασκευές από αγαπημένα τραγούδια των Clash, Depeche Mode, Mumford and Sons, The Lumineers, Johnny Cash, Joan Baez κ.α.

Την Ειρήνη Σκυλακάκη πλαισιώνει η μπάντα της που αποτελούν οι μουσικοί: Ευριπίδης Ζεμενίδης(κιθάρες), Μιχάλης Καλκάνης(μπάσο), Χρήστος Πετεβής(βιολί), Γιώργος Θεοδωρόπουλος(πλήκτρα) και Θάνος Μιχαηλίδης(τύμπανα).

Προπώληση εισιτηρίων: €7,00.
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: €9,00


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.