Αρχική Βιβλία «Η εξαφάνιση της Τυχερόπιτας» για παιδιά 7 – 9 ετών

«Η εξαφάνιση της Τυχερόπιτας» για παιδιά 7 – 9 ετών

eksofyllo-tycheropita

Η εξαφάνιση της Τυχερόπιτας είναι ένα πρωτότυπο παιδικό μυθιστόρημα της Πέρσας Σούκα, με μοντέρνα γραφή και αστυνομική δράση με ένταση και συνεχείς ανατροπές. Ένα βιβλίο που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα.

Το ρολόι ξεκίνησε να χτυπάει δυνατά σημαίνοντας μεσάνυχτα. Νταν, νταν, νταν…

Τότε, στο δωδέκατο χτύπημα, ακούστηκε από τα υπόγεια της κουζίνας Γκουρμέ μια απελπισμένη κραυγή: «Aααχ, συμφορά! Πωπώ τι πάθαμε!»

Όπως ήταν φυσικό, όλο το παλάτι σηκώθηκε στο πόδι.

Ποιός ήταν αυτός που φώναζε έτσι; Τι να ’χε συμβεί μέσα στη νύχτα;

Τα νέα μαθεύτηκαν γρήγορα από στόμα σε στόμα. Κάποιος είχε κλέψει την Τυχερόπιτα των Μαγισέφ κι αυτό θα τους έφερνε μεγάλη κακοτυχία.

Η βασίλισσα Μπεσαμέλα χωρίς να χάσει καιρό καλεί τον διάσημο ερευνητή Σοκολατίν Μπαλάντες να αναλάβει την δύσκολη αυτή υπόθεση. Η τύχη των Μαγισέφ, των καλύτερων μάγων της μαγειρικής βρίσκεται στα χέρια του.

Άραγε θα καταφέρει να λύσει το μυστήριο;

Για παιδιά από 7 έως 9 χρονών.

Εικονογράφηση: Στάθης Πετρόπουλος

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις GEMA

www.gemapublications.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.