Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια «Η εξαίσια γυναίκα και τα ψάρια» του Ανδρέα Μήτσου

«Η εξαίσια γυναίκα και τα ψάρια» του Ανδρέα Μήτσου

mitsou5692-2

Η νέα συλλογή διηγηµάτων του Ανδρέα Μήτσου µε τίτλο «Η εξαίσια γυναίκα και τα ψάρια», κυκλοφορεί ήδη απ’ τις Εκδόσεις Καστανιώτη.
Παράφορα πάθη, λυτρωτικοί φόνοι, ερωτικές απώλειες και ανολοκλήρωτες σχέσεις, εγκλήµατα εκ προµελέτης, στιγµές παράκρουσης ή τρέλας, αφοσίωσης ή απιστίας, αναµνήσεις που δεν σβήνουν, ζώα που θυσιάζονται για χάρη µιας γυναίκας, ενοχές και φόβοι που διεγείρουν, επικίνδυνες συνευρέσεις, νεκροί που µιλούν από το τηλέφωνο: µια αλλόκοτη και παράξενη τοιχογραφία, µια µυθοπλασία διασπασµένη σε διηγήµατα.

Σε ιστορίες που αναδεικνύουν την επικινδυνότητα της µνήµης όταν αυτή µπερδεύει τι πραγµατικά συνέβη και τι θα θέλαµε να έχει συµβεί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.