Αρχική InfoDad Η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών BERGMANN KORD Πάτρας σε νέα διεύθυνση

Η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών BERGMANN KORD Πάτρας σε νέα διεύθυνση

mens hairstyles1
Νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για την κλινική μαλλιών Bergmann Kord στην Πάτρα, που θα σας υποδέχεται από τις αρχές Απριλίου 2014 στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Αγίου Ανδρέα 111 (τηλ: 2610 424545). Η μεταφορά γίνεται με στόχο την καλύτερη δυνατή πρόσβαση και εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Ακολουθώντας τη γενικότερη φιλοσοφία του ομίλου, η Bergmann Kord - Πάτρας διασφαλίζει στο πελατολόγιό της, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και αποτελεσματικότητας που εφαρμόζονται εδώ και 35 χρόνια σε όλα τα επιστημονικά κέντρα της κλινικής σε Ελλάδα & Κύπρο.

Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και θεραπευτικό προσωπικό, η Bergmann Kord είναι σε θέση να προσφέρει τις κατάλληλες εξατομικευμένες λύσεις για τη φροντίδα των μαλλιών, μέσα από ένα ευρύ φάσμα ιατρικών και επιστημονικών υπηρεσιών:

  • Μεταμόσχευση μαλλιών
  • Επιστημονικές θεραπείες τριχόπτωσης
  • HOS-2: Αποκατάσταση μαλλιών σε περιπτώσεις χημειοθεραπείας
  • Προσθετική μαλλιών
  • Περούκες παθήσεων
  • Προϊόντα κατά της τριχόπτωσης
  • Προϊόντα περιποίησης των μαλλιών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις νέες εγκαταστάσεις της Bergmann Kord Πάτρας για δωρεάν τριχολογικό έλεγχο, προσωπική διάγνωση και αναλυτική ενημέρωση.

-Hair

BERGMANN KORD Πάτρας
Αγίου Ανδρέου 111
Τηλ: 2610 424545
www.kord.gr
info@kord.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.