Η έξυπνη γλάστρα Lechuza ντύνεται στα πιο φωτεινά χρώματα της άνοιξης!

Άνοιξη στη φύση, στην καρδιά, στον κήπο και τη βεράντα μας! Λουλούδια και χρώματα, ήλιος και ευχάριστες μυρωδιές παντού… αυτά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό της Άνοιξης!

Με αυτό το ονειρικό σκηνικό εναρμονίζεται και η αγαπημένη μας Lechuza, που ντύνεται στις πιο φωτεινές αποχρώσεις και διανθίζει με λαμπερές πινελιές και flashes χρώματος τη διακόσμηση του σπιτιού μας.

PURO Color 20 All-In-One 18€
PURO Color 20 All-In-One 18€

Φούξια, τιρκουάζ, πορτοκαλί κόκκινο, πράσινο, μπλε… Εμπνευστείτε από τη συλλογή Color της πιο έξυπνης γλάστρας του κόσμου, ανακαλύψτε τα νέα χρώματα και δημιουργήστε το δικό σας καλειδοσκόπιο!

PURO Color 20 All-In-One18€
PURO Color 20 All-In-One 18€

Υψηλή ποιότητα κατασκευής, αντοχή σε πτώσεις και στην υπεριώδη ακτινοβολία, είναι ορισμένα μόνο από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν μοναδική! Η μικρή, σφαιρική επιτραπέζια γλάστρα PURO Color 20 All-In-One με σατινέ ματ υφή προσφέρει τον κατάλληλο όγκο φυτού για μια ποικιλία φυτών, ενώ είτε ως ανεξάρτητη γλάστρα είτε ως 2-όροφος ή 3-όροφος πύργος, η μεγάλη ποικιλία συνδυασμών CASCADINO Color μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη!

Cascadino Color All-in-One Set 25€
Cascadino Color All-in-One Set 25€

Όλες οι επιτραπέζιες γλάστρες Lechuza περιλαμβάνουν το σετ αυτοποτισμού και το δοχείο φύτευσης, προσφέροντας άριστη ύδρευση των φυτών. Το σύστημα αυτοποτισμού Lechuza φροντίζει τα φυτά σας έως 12 εβδομάδες και εγγυάται τη λήψη της κατάλληλης ποσότητας νερού και θρεπτικών συστατικών, που απαιτούνται για την άριστη ανάπτυξη των φυτών σας.