Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS στηρίζει το μητρικό θηλασμό

Η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS στηρίζει το μητρικό θηλασμό

1796457_10152271027090853_1623127362_n

Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα του μητρικού θηλασμού, εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο και πρωτοποριακό «Πρόγραμμα Προαγωγής Μητρικού Θηλασμού», το οποίο στοχεύει στη συνέχιση του μητρικού θηλασμού μετά την επιστροφή των γυναικών στην εργασία τους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η εταιρεία εγκαινίασε στις 7 Μαρτίου 2014, στα κεντρικά γραφεία της στην Κηφισιά, έναν ιδιωτικό χώρο ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, ώστε να εξασφαλίζει στις εργαζόμενες μητέρες τις απαραίτητες συνθήκες για τη συλλογή και αποθήκευση του μητρικού γάλακτος.

Παράλληλα, σε συνεργασία με ειδικούς συμβούλους μητρικού θηλασμού, η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas αναλαμβάνει την προετοιμασία και ενημέρωση των γυναικών κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους για θέματα μητρικού θηλασμού, ενώ παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του θηλασμού καθώς και επιπλέον ημέρες άδειας λοχείας από όσες ορίζει ο νόμος.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της εταιρείας κυρία Ηρώ Αθανασίου, «Μία από τις βασικές δεσμεύσεις του Σχεδίου Δράσης για την Αειφορία της Unilever διεθνώς είναι να βελτιώσουμε την υγεία και την ευημερία 1 δις ανθρώπων.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι ενέργειες που κάνουμε για τους ανθρώπους μας. Πρωτοβουλίες όπως τα ετήσια check up, τα σεμινάρια διακοπής καπνίσματος, το γυμναστήριο στα κεντρικά γραφεία, η εργασία από το σπίτι είναι απτά παραδείγματα αυτής της φιλοσοφίας.

Σε αυτές τις πρωτοβουλίες, έρχεται σήμερα να ενταχθεί και το νέο πρόγραμμα προαγωγής μητρικού θηλασμού. Αναγνωρίζοντας τη θρεπτική αξία του μητρικού γάλακτος, στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τις μητέρες-εργαζόμενες να προσφέρουν αυτό το δώρο ζωής στα μωρά τους».

1899987_10152271027575853_320885938_n

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Μητρικού Θηλασμού της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas πραγματοποιείται με την Ευγενή Στήριξη του mitrikosthilasmos.com

Η Μαρία Παπαποστόλου, Ιδρύτρια & Υπεύθυνη Επικοινωνίας του mitrikosthilasmos.com χαιρέτισε την πρωτοβουλία αυτή αναφέροντας: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που η Unilever είναι η πρώτη εταιρεία -επί ελληνικού εδάφους, που έμπρακτα στέκεται δίπλα στις γυναίκες και πραγματοποιεί ένα τέτοιο υποστηρικτικό έργο για τον μητρικό θηλασμό και την εργαζόμενη θηλάζουσα μητέρα.

Το να συνεχίσει μια μητέρα να θηλάζει ενώ εργάζεται δεν είναι ανέφικτο, ωστόσο, για τη διευκόλυνσή της χρειάζεται να υπάρχει συμφιλίωση της οικογενειακής και επαγγελματικής της ζωής!

1975108_10152271026940853_1991629473_n

Η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS, μέσα από το νέο πρόγραμμα προαγωγής μητρικού θηλασμού στην εργασία, βοηθά τις μητέρες στο να διατηρήσουν την γαλουχία τους ενώ επιστρέφουν στην εργασία και τις στηρίζει ώστε να πραγματώσουν τους στόχους που έχουν θέσει για τον θηλασμό των παιδιών τους!».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.