Αρχική Famous Parents Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει πόσο τη βοηθά ο Ματέο με το μωρό!

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει πόσο τη βοηθά ο Ματέο με το μωρό!

150515104713_3718Η Ελένη Μενεγάκη εμφανώς ανανεωμένη μετά τη γέννηση του τέταρτου της παιδιού δείχνει πόσο ευτυχισμένη είναι για τη μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια που έχει δημιουργήσει. Μπορεί πριν να γεννήσει να απέφευγε επιμελώς να απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης αλλά πλέον δείχνει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να μιλά για τη νεογέννητη κορούλα της και για το πόσο υποστηρικτικός είναι ο σύντροφός της, Ματέο Παντζόπουλος.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από μια διαδικτυακή της φίλη στο twitter  «Ο σύντροφός σου βγήκε από την κλινική και έλεγε “οι αληθινοί άντρες αλλάζουν πάνες”. Αλήθεια έλεγε, δηλαδή;».

H παρουσιάστρια έσπευσε να της απαντήσει «Ναι! Θέλει να την έχει συνέχεια στην αγκαλιά του... Να την φροντίζει! Είναι πολύ τρυφερός!».

150515104714_4975


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.